espressodelisi
Üye
Bizim de bir konu başlığımız olsun.
Evet aynenBenim motor da Yamaha x max 250.
Benzer motorlar sayılırlar.
Bendede vardı bir Ara 600cc ve 1000cc motorlar ama bende artık beygir küçültme yoluna gittim ama senin kadar değil tabiki Bana gelmez scoter çok uzun yol yapıyoruz toprak yollara giriyoruz Kamp için MT-25 ABS iyidirÇift 600cc ve çift ufak cc kullanan ben ; zamanla sadece 155cc bir scooter ile hayatıma devam ediyorum. Sebepse belli market alışverişi
Xmax ın Beşiktaş içinde ağır olmasından dolayı elimden çıkardım. Vespa istiyorum bakalım
Bir dönem motocross sürücüsüydüm, motor benim için hiç ulaşım aracı olmadı hep ekstrem tarafı ilgimi çekti hala da öyle aslında tabi yaşadığım bölgenin de bunda biraz etkisi var bir çok motocross/offroad parkurunun bulunduğu bir bölgede yaşıyorum ama malum evlilikler sanırım motor sürücülerinin en büyük düşmanıdır, evlenip çoluk cocuğa karışmış herkes bununla belli bi boyutta mutlaka mücadele vermiştir diye düşünüyorum
3 yıllık aradan sonra tekrar t2 cross düşüncem var, ikinci bir seçenek de şehir kullanımı için naked/cafe racer tarzı motorlar ilgimi çekiyor özellikle Husqvarna Vitpilen radarımda inşallah bi karar verip tekrar motor hasretimi gidericem