• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag - Luna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samet

Barista
İsim
Samet Güler
Daha fazla  
İsim
Samet Güler
Değirmen
Timemore Slim
Ekipmanlar
Bialetti Moka Pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Sakarya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Adapazarı
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Serdivan
IMG_20210509_153139.jpg
Orta derecede gövde, dengeli, tatlı ve son derece yumuşak içimli.
Kısacası, iyi kahveye mükemmel bir ilk adım…

Filtre kahvede yoğun kahve tadını kolay içimli olarak tadımlamak isteyenler,
Espressosuna canlılık ve karakter katmak isteyenler,
Orta derecede kavrulmuş iyi kahve arayanlar,
Luna tam da size göre!

Selamlar, bu çekirdeği V60 ya da clever dripper, french press gibi yöntemlerle demleyen var mıdır? Benim ilk clever dripper demleme sonucum biraz hüsran oldu da.

Gerçekten yumuşak bir içimi var dengeli bir kahve hafif bir ekşillik var çok erken açtım kahveyi degassing dolmadan

Ekli dosyalar

• 4B0D67AA-B6A5-427F-8362-E33D40387415.jpeg
    4B0D67AA-B6A5-427F-8362-E33D40387415.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 39
Düzenli olarak espresso için alıyorum. Double espresso, americano, süt bazlı espressolar için memnun eden bir çekirdek. Bu indirimden yine aldım. Ay sonuna doğru yine takviye yapacağım.
Filtre için hiç denemedim. Genelde sabah kahvesi olarak da automat alıyorum makinede hazırlayıp çıkmak için.

Mokapot ta da tatminkar fena değil, gaggia espresso da iyi sonuçlar aldım filtre denemedim henüz

Kavrum bana biraz fazla koyu geldi sanırım. Mokapotta maalesef yanık tadı alıyorum biraz. Tavsiyeniz var mıdır?

Moka pot ile çok keyifli sonuç verdi. Timemore 20 klik denedim ama dha da inceye gidebilirim sanki. Aeropress ile keyifsiz oldu, onda da belki kahvenin miktarını artırabilirim, ama çok da gerek yok moka pot ile demlemeye devam

Selamlar,

Bende mokapot ile demledim lakin hiç keyif alamadım ve bu blend'in pek bir potansiyeli yok gibi geldi bana bu yüzden herhangi bir parametre ile de oynamak istemiyorum,türk kahvesi olarak tüketmeyi planlıyorum.Türk kahvesi olarak deneyen oldu mu?

Valla ben cold brew de karıştırıp autamat ile bitirmeye çalışıyorum

Geri