• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee / Nensebo Refisa / Tadım ve V60 Reçetem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz06

Üye
İsim
Emirhan Deniz
Daha fazla  
İsim
Emirhan Deniz
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
v60, Aeropress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul ve Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
ODTÜ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Beşiktaş
Herkese merhaba 5 günlük degassing sürecinde kahvenin neredeyse tamamen oturduğunu ancak tabii ki tamamlanmadığını öğrendiğimden bugün 5 mayıs kavrumlu kahvemi ilk defa demledim. Başarılı bir sonuç aldım tüm vaadedilen tadım notalarını aldım ve sizle paylaşmak isterim.

Kahve : 15.5 gram
Su: 93.5 derece
Öğütüm: Timemore c2 22 klik

REÇETE
45 gram blooming
30. saniyede 120'ye tamamlama
1.15'de 240'a tamamlama
2.30 bitiş

Aşırı tatlı mis gibi ahududu kokan bir kahvem oldu. Hem ahududu hem çikolata tatları çok net alınıyor.

Vaadedilen tadım notaları: Tatlı Ahududu, Sütlü Çikolata / Narin, Tatlı

Herkese merhaba 5 günlük degassing sürecinde kahvenin neredeyse tamamen oturduğunu ancak tabii ki tamamlanmadığını öğrendiğimden bugün 5 mayıs kavrumlu kahvemi ilk defa demledim. Başarılı bir sonuç aldım tüm vaadedilen tadım notalarını aldım ve sizle paylaşmak isterim.

Kahve : 15.5 gram
Su: 93.5 derece
Öğütüm: Timemore c2 22 klik

REÇETE
45 gram blooming
30. saniyede 120'ye tamamlama
1.15'de 240'a tamamlama
2.30 bitiş

Aşırı tatlı mis gibi ahududu kokan bir kahvem oldu. Hem ahududu hem çikolata tatları çok net alınıyor.

Vaadedilen tadım notaları: Tatlı Ahududu, Sütlü Çikolata / Narin, Tatlı
konusu açılmıştı, mesajı oraya taşıyıp bunu kapatabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri