• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Monin kahve şurublari hakkinda bilgi

Snowflakecoffee

Yeni Üye
İsim
Ahmetgedik
Daha fazla  
İsim
Ahmetgedik
Monin beyaz çikolata şurubu daha önce kullanan var mı bilmiyorum ama ben hangi reçeteyi denediysem doğru düzgün bir sonuç alamadım
Daha önce kullanan ve beğenen var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• 16080421582807177640972818835290.jpg
    16080421582807177640972818835290.jpg
    81.7 KB · Görüntüleme: 42
Monin beyaz çikolata şurubu daha önce kullanan var mı bilmiyorum ama ben hangi reçeteyi denediysem doğru düzgün bir sonuç alamadım
Daha önce kullanan ve beğenen var mı acaba ?
Latte türü sütlü içeceklerde kullanıyorum arada. Filtre olarak bir kere denemiştim. Hoşuma gitmemişti. Sütlü içecekler harici ben beğenmedim.

Hocam bu çikolata içerenlerde sos şuruptan daha iyi oluyor benim tecrübemde, zaten sütsüz içeceklerde ikisi de abes kaçıyor diye düşünüyorum.

60 ml espresso 5 ml monin beyaz çikolata şurubu 120 ml den 200 ml kadar süt denemeleri hüsranla sonuçlandı farklı bir şey denediğimde mutlaka paylaşırım beklentim çok yüksek di şurubtan ama hüsrana uğradım forma yazmamın sebebi denemelere yeni başladığım ve amatör biri olduğum için umarım zamanla kullananlar paylaşım yapar 🙏

Beklentiniz sadece şurupla starbucks white chocolate mocha elde etmek ise maalesef olmuyor. İçerisine bir kaç tane E serisi kimyasal koymanız lazım.

Hocam monin reçeteleri mevcut min 15ml kullanmanız lazım 30ml single espresso 15ml şurup ve 210ml ince kremalandırılmış süt yapmanız gerek yıllardır monin ile çalışıyorum her zaman en iyi sonuçları alıp onlarada öneririm sağolsunlar kış ayı evde chai tea yapmamı sağlarlar

Beklentiniz sadece şurupla starbucks white chocolate mocha elde etmek ise maalesef olmuyor. İçerisine bir kaç tane E serisi kimyasal koymanız lazım.
Aslında Milka beyaz çikolata ile daha iyi sonuç oluyor eve gelen misafirlerime eskiden yapardım buna Starbucks çalışanı olduğum zamandan bölge müdürü de dahil

Aslında Milka beyaz çikolata ile daha iyi sonuç oluyor eve gelen misafirlerime eskiden yapardım buna Starbucks çalışanı olduğum zamandan bölge müdürü de dahil
Çok teşekkür ediyorum güzel açıklamalarıniz için tekrar bu reçeteyle deneyeceğim
Aslında beklentim white chocolate mocha ydi o yüzden geyet güzel açıklamaşiniz teşekkürler
Milkali reçeteyi merak ettim paylaşırsaniz sevinirim

Çok teşekkür ediyorum güzel açıklamalarıniz için tekrar bu reçeteyle deneyeceğim
Aslında beklentim white chocolate mocha ydi o yüzden geyet güzel açıklamaşiniz teşekkürler
Milkali reçeteyi merak ettim paylaşırsaniz sevinirim
Hocam kişi başına 50gr olcak şekilde Milka eritip espresso ile karıştırın üstüne de bardağı tamamlıycsk kadar süt ama iyi karışmasını sağlayın sonra altta kalıyor

Geri