• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moliendo pratik filtre kahve

ofarukgulte

Barista
İsim
Ömer Faruk Gültekin
Daha fazla  
İsim
Ömer Faruk Gültekin
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
V60 - Moka Pot - French Press- Cezve-Filtre Kahve Makinası-Phin filtre- Chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Konya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Meram
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Selçuklu- Bilecik
Deneyenler var mı ? Hiç denemediğim için bir araştırıyım dedim fakat bir bilgi bulamadım . Nitelikliliği fazla önemli değil sınava hazırlandığım için kahve yapmaya vakit bulamıyorum ben de pratik filtre kahveye yöneldim.

Forumu takip ediyorsanıZ öğütülmüş kahve konusunda ki düşünceyi biliyorsunuz. Onun dışında sizin gibi kafein ihtiyacı olan biri için eriyen granül kahveye göre daha iyi bir seçenek olduğu kesin.

10 gr öğütülmüş kahve var her birinde, en dilue 120 ml çıktı alabilirsiniz.. fiyat performans olarak korkunç maliyetli.. tadı da kötünün iyisi işte, granulden iyidir..

Moliendo bilmiyorum ancak "kahvegibikahve" ve "daysoldcoffee" gibi alternatifleri denemiştim 1 yıl önce. Hala apaynılar mı emin değilim.

Kahvegibikahve'nin poşet çaylar gibi ipi var. Kupanın içine sarkıtıp demleme bitince çıkartabiliyorsunuz. Daysold'un ise ipi yok. İkisinin de daha sert olan versiyonlarını denemiştim. İkisinin de tadı düz filtre kahve ancak kavrum vs hatırlamıyorum, tabi nitelikli olmadıkları kesin.

Şu an olsa kahvegibikahve'yi tercih ederim hem tadı daha iyi hem kullanımı kolay ve daha az partikül geçiriyordu diye hatırlıyorum.

Geri