• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MOLENT'e Renk Geldi

Molent

Üye
İsim
Molent
Daha fazla  
İsim
Molent
Merhabalar,

Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Molent G50 değirmenimizi renklendirmiş bulunmaktayız.

Siyah, beyaz, kırmızı ve bakır renk seçeneklerimiz, mat & parlak olmak üzere 2 farklı opsiyonlu olarak sunulacaktır.

50 TL. fark ile Naturel harici seçilecek olan renklere sahip olabileceksiniz.

Kahve kulübü üyelerine özel, renk seçimlerinden Eylül ayı sonuna kadar fark alınmayacaktır. Renk opsiyonlu alımlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca diğer aksesuarlar üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yakında sizlerle de paylaşacağım.

Sevgi ve saygılarımla

Ekli dosyalar

• 01_NATUREL.jpeg
    01_NATUREL.jpeg
    38.3 KB · Görüntüleme: 214
  • 02_SİYAH.jpeg
    02_SİYAH.jpeg
    49.8 KB · Görüntüleme: 218
  • 03_BEYAZ.jpeg
    03_BEYAZ.jpeg
    36.7 KB · Görüntüleme: 224
  • 04_KIRMIZI.jpeg
    04_KIRMIZI.jpeg
    52.1 KB · Görüntüleme: 228
  • 05_COPPER.jpeg
    05_COPPER.jpeg
    34.5 KB · Görüntüleme: 258
  • renkler.jpeg
    renkler.jpeg
    67.5 KB · Görüntüleme: 255
Merhabalar,

Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Molent G50 değirmenimizi renklendirmiş bulunmaktayız.

Siyah, beyaz, kırmızı ve bakır renk seçeneklerimiz, mat & parlak olmak üzere 2 farklı opsiyonlu olarak sunulacaktır.

50 TL. fark ile Naturel harici seçilecek olan renklere sahip olabileceksiniz.

Kahve kulübü üyelerine özel, renk seçimlerinden Eylül ayı sonuna kadar fark alınmayacaktır. Renk opsiyonlu alımlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca diğer aksesuarlar üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yakında sizlerle de paylaşacağım.

Sevgi ve saygılarımla

Renk secenekleri kisisellestirme adina guzel olmus. Bu tarz opsiyonlar urun secimlerinde etkili olabiliyor. Kavanozlar icin de seffaf ya da koyu renk opsiyonu sunabilirsiniz. Bazi renklere seffaf kavanoz daha cok yakisiyor. Kolay gelsin, basarilar.

Hepsi birbirinden şık olmuş. Emeğinize sağlık. Ama siyah değirmen gerçekten...

Çok güzel olmuş bende bir G50 kullanıcısı olarak için gitmedi değil 😎 Güzel değirmene güzel renkler 👍

El Kadar Ufak bir ürün için Müşterilirinizden 50 Tl Boya farkı talep etmek çok fazla değil mi (Çoğu rakip marka bu seçeneği ücretsiz olarak sunduğu için soruyorum CMD-Timemore vb.) :) Boya özel bir boya mı öyleyse bu boya nedir ögrenebilir miyiz ? merak ettim :)

Ben de beyaz rengi bayağı beğendim, benim mutfak için tam takım olacaktır. Gövdeyi göndersem, aradaki boya farkını ödeyip boyatabilir miyiz gövdeyi 🤭😅

Bir de boya derken çizilme vs durumlari hakkında bilgi alabilir miyiz? Kolay çizilme durumu olacaksa negatif bir durum olabilir. Yukarıda Altay arkadaşımızda boya özelliğini sormuş ikisi hakkında ortak bir cevap merak giderebilir.

Renk secenekleri kisisellestirme adina guzel olmus. Bu tarz opsiyonlar urun secimlerinde etkili olabiliyor. Kavanozlar icin de seffaf ya da koyu renk opsiyonu sunabilirsiniz. Bazi renklere seffaf kavanoz daha cok yakisiyor. Kolay gelsin, basarilar.
Merhaba Levent Bey, öneriniz ve iyi temenniniz için teşekkür ederim. Şeffaf kavanoz bir sonraki siparişimizde mevcut.

Yanlış anlamayın ama kutu farkı, boya farkı kavanoz farkı vb gibi sürekli bir para konuşmasının geçmesi ürünün imajına zarar verir.

Yanlış anlamayın ama kutu farkı, boya farkı kavanoz farkı vb gibi sürekli bir para konuşmasının geçmesi ürünün imajına zarar verir.
Haklısınız bence de ama Comandante de bildiğim kadarıyla farklı ciltlere farklı fiyat biçiyor. Bu yeni özellik stok haline göre üretim aşamasında fiyat farkı oluşturuyorsa abartmamak şartıyla kullanıcıya yansıtılabilir. Kullanıcının hoşuna giderse fiyat farkını verir. Psikolojik kısmına girersek,bence yapmamaları daha iyi olur,çünkü açgözlülükle o opsiyonu da ekleyesim geliyor. Tıpkı arabalarda metalik renk için 1500 lira istemeleri gibi. Gereksiz,ama nedensizce ekleniverilmiş oluyor listeye:)

Beyaz renk inanılmaz şık olmuş 😄 şeffaf kavanoz seçeneği de satışa sunulduğu vakit ilk iş almayı planlıyorum.

Haklısınız bence de ama Comandante de bildiğim kadarıyla farklı ciltlere farklı fiyat biçiyor. Bu yeni özellik stok haline göre üretim aşamasında fiyat farkı oluşturuyorsa abartmamak şartıyla kullanıcıya yansıtılabilir. Kullanıcının hoşuna giderse fiyat farkını verir. Psikolojik kısmına girersek,bence yapmamaları daha iyi olur,çünkü açgözlülükle o opsiyonu da ekleyesim geliyor. Tıpkı arabalarda metalik renk için 1500 lira istemeleri gibi. Gereksiz,ama nedensizce ekleniverilmiş oluyor listeye:)
Comandantede 2 Farklı skala var ona göre fiyatlandırma var birisi gerçek ağaç boya içermeyen kaplama gövdeler diğeri boyalı gövdeler fiyat farkı bundan kaynaklanıyor CMD de.

Aksesuarları merakla bekliyorum valla. Umarım şık bi kılıf ve katlanır, daha küçük ve basit bi kola kavuşuruz :)

Bu arada ekleyeyim; ben ekipmanlarımı sürekli gezdiriyorum ve çanta içinde çizilmeler yaşayabilirim. Sanırım Base model alanlara siyah, basit bez kılıflarla beraber gönderiliyor değirmen. Keşke bizim kutudan da çıksaydı bu bezlerden bi tane :)

Topuz farkı, renk farkı, red clix gibi sürekli bir para konuşması comandantenin imajına zarar vermiş midir hocam?

Peşin not: timemore sahibiyim
Red Clix Çok Farklı bir eklenti. Topuz mevzusuda marka tamamen popüler olunca çıkmış ek eklenti gibi bir durum. Yeni Piyasaya giren Neredeyse Tüm Yarışmalarda Sponsorlugu olan Avrupa devi bir firmayla Yerli daha yepyeni olan bir firmayı aynı kefeye koymak yanlış :) Birisi Dünya pazarına hitap ediyor Dünyada bilmeyen yok neredeyse bu işle igilenip. Diğeri Molent daha emekleme aşamasında iç pazarda önce tutunabilmesi lazım bu detaylara daha dikkat etmek gerekir :)

Unutmayın bazen herşey para değildir :) Bkz Bosch Bazen Güvenlik güncellemesi getiriyor ürünlerine biz bu parçada güvenlik açıgı gördük isterseniz yenilemek istiyoruz diye arayarak Servis gönderip parçaları yeni parçayla değiştirip 1 kuruş bile almıyor :) Bu durum kaç kere başıma geldi 12 Sene olmuş adamlardan ürünü alalı Sen düşün :)

Geri