• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent pocket mi Konchero mostro mu ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren1305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eren1305

Yeni Üye
İsim
eren
Daha fazla  
İsim
eren
Herkese merhaba,
Kahve demlemeye yeni başlayan biriyim v60 ve moka pot kullanıyorum. Sizce el değirmeni mi tercih etmeliyim yoksa konchero mostro daha mı kullanışlı olur tavsiyelerinizi beklemekteyim.

Selamlar,
Yaklaşık 3 aydır V60 ve Molent Pocket kullanıyorum. Diğer alternatifle alakalı pek bir bilgim olmasa da, Molent Pocket'tan memnun olduğumu söyleyebilirim. 20-21 gram civarında çekirdek öğütebiliyor, tek kişilik demlemelerde sorun olmasa da eğer çok kişilik demlemeler yapıyorsanız tekrar tekrar tartıp doldurmak sizin için uğraştırıcı olabilir.
Bir de, ben almayı tercih etmemiştim ancak bu fiyat bandında Aliexpress üzerinden Timemore C3S ya da CMD çakması Mischief gibi ürünler var. Forumda biraz araştırarak ve ilgililerine sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum, o ürünleri de değerlendirmenize katmakta fayda var.

Selamlar,
Yaklaşık 3 aydır V60 ve Molent Pocket kullanıyorum. Diğer alternatifle alakalı pek bir bilgim olmasa da, Molent Pocket'tan memnun olduğumu söyleyebilirim. 20-21 gram civarında çekirdek öğütebiliyor, tek kişilik demlemelerde sorun olmasa da eğer çok kişilik demlemeler yapıyorsanız tekrar tekrar tartıp doldurmak sizin için uğraştırıcı olabilir.
Bir de, ben almayı tercih etmemiştim ancak bu fiyat bandında Aliexpress üzerinden Timemore C3S ya da CMD çakması Mischief gibi ürünler var. Forumda biraz araştırarak ve ilgililerine sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum, o ürünleri de değerlendirmenize katmakta fayda var.
Cevabınız için teşekkür ederim. Yerli olması sebebiyle el değirmeni tercih edecek olursam molent almayı düşünüyorum.

Herkese merhaba,
Kahve demlemeye yeni başlayan biriyim v60 ve moka pot kullanıyorum. Sizce el değirmeni mi tercih etmeliyim yoksa konchero mostro daha mı kullanışlı olur tavsiyelerinizi beklemekteyim.
eğer sadece v60 ve moka pot yapacaksanız molent pocket gayet yeterli. el değirmeni taraftarıyım.

Geri