darkspace
Barista
- İsim
- Berkay
Daha fazla
- İsim
- Berkay
Merhabalar, yeni bir değirmen için araştırmadayım fakat inanılmaz bir ikilemde kaldım. G50 şu an coffeeburada sitesinde base modeli 950 tl, ve yanında bir çok ürünle geliyor. Öte yandan 1Zpresso JX ise indirimle çok cazip bir fiyatta, ve almışken son alımım olmasını istiyorum. Ürünü sadece pour-over için kullanacağım. Molent G50'de konusundaki aralık ayı zamanlarında geçen toz miktarları beni çok endişelendirdi, ardından da alım-satım'da bir dönem daha sık g50 ilanları görünce de endişelenmiştim.
Genel olarak sadece pour-over için kullanacağım, ve en önem verdiğim durum tutarlılık, az toz miktarı ve dayanıklılık. Ürünlerimi çok özenli kullanan bir insanım fakat acaba burası şöyle olur mu burası elimde kalır mı şeklinde değirmeni kullanmaya çekinmek istemiyorum.
Genel olarak sadece pour-over için kullanacağım, ve en önem verdiğim durum tutarlılık, az toz miktarı ve dayanıklılık. Ürünlerimi çok özenli kullanan bir insanım fakat acaba burası şöyle olur mu burası elimde kalır mı şeklinde değirmeni kullanmaya çekinmek istemiyorum.