Evet, hatta bazı arkadaşların ortak olarak belirlediği aralıklar vardı, onları da deniyorum.Molent'in bir konusu var forumda, orada epey konuşulmuştu aralık olayı, inceleme şansınız oldu mu?
V60 mi?Ben genelde 37klik ile yapıyorum demlemelerimi.
Ben aldım hocam, 15-20 Ekim arası kargoya verilecekti1 ekim kahve günü indirimi ile g50 alan varmı ?
bugün aradılar beni sizi de ararlar sıkıntı çıkmış malzemede 10-15 gün ek süre veya ücret iadesi teklif ettiler acelem olmadığı için beklemeyi tercih ettimBen aldım hocam, 15-20 Ekim arası kargoya verilecekti
hadi ya neyse yapacak bir şey yok hocam bekleriz artıkbugün aradılar beni sizi de ararlar sıkıntı çıkmış malzemede 10-15 gün ek süre veya ücret iadesi teklif ettiler acelem olmadığı için beklemeyi tercih ettim
Hem v60 hem kalita için bu aralığı kullanıyorum ama daha yeni aldım sayılır inebildiğim kadar düşük kliklere inmeye çalışıyorum.V60 mi?
CMD mi gectiniz?Molent sahibi iken genellikle aşağıdaki aralıkları kullandım.
1 click Türk kahvesi
4-10 click Espresso
12-14 click Minipresso/Nanopresso
36-41 click V60
55 click Cold Brew / French Press
Evet, cmd'ye yükselttim.CMD mi gectiniz?
Bilmediğimden soruyorum hocam natural çekirdek olunca ne oluyor? zaten hepsi natural değil mi bu çekirdeklerin unnatural olanları da mı varben de genellikle 36-40 aralığında kullanıyorum v60 için. Natural çekirdeklerde biraz daha büyütüyorum. Bu sıralar Null Coffee kahveleri demliyorum v60'da 38-39 değiştiriyorum.