• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Molent g50 Öğütüm Aralıkları

Ben genelde 37klik ile yapıyorum demlemelerimi.

Molent g50 siparişimin gelmesini bekleyen biri olarak bunu ben de merak ediyorum. Forumun veteranlarının demleme türüne göre kullandığı aralıklar benim gibi acemilerin işine yarayabilir

Ben v60 için 36 38 klik aralığını daha verimli buluyor ve bu şekilde kullanıyorum. Espresso için 6 8 klik arası, Türk kahvesi için 3 4 klik arası yine iyi sonuç veriyor. Dediğim aralıklar kahveden kahveye değişiyor.

Molent G50 aldığımdan beri 3 farklı çekirdek ile demleme yaptım. V60 için 35-40 aralıklarını kullandım.

ben de genellikle 36-40 aralığında kullanıyorum v60 için. Natural çekirdeklerde biraz daha büyütüyorum. Bu sıralar Null Coffee kahveleri demliyorum v60'da 38-39 değiştiriyorum.

ben de genellikle 36-40 aralığında kullanıyorum v60 için. Natural çekirdeklerde biraz daha büyütüyorum. Bu sıralar Null Coffee kahveleri demliyorum v60'da 38-39 değiştiriyorum.
Bilmediğimden soruyorum hocam natural çekirdek olunca ne oluyor? zaten hepsi natural değil mi bu çekirdeklerin unnatural olanları da mı var :D

Standart V60 demlemesi için 36-40
Kasuya metodunda 45-48
Kalita'da 43-45
Aeropresste Wendelboe yönteminde 30
Türk kahvesinde 1-3
Kompresso'da 4-6 klikleri kullanıyorum.

Geri