• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka pot ve Beko 2170

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pewdor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pewdor

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Merhabalar 1 senelik moka pot tecrübesi cefası ve sefasının ardından bir adet beko 2170 edindim ama arçelik olan modelden makinemin bütün aksamları sağlam çalışmakta daha önce tuck dan aldığım coffe bomb kahveyi kullanıyordum bunda onu devam ettim daha aromatik ve biraz daha sert bir kahve arıyorum ayrıca beko 2170 le alakalı tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşları da seve seve dinlerim

Not:makinem stok

Merhabalar 1 senelik moka pot tecrübesi cefası ve sefasının ardından bir adet beko 2170 edindim ama arçelik olan modelden makinemin bütün aksamları sağlam çalışmakta daha önce tuck dan aldığım coffe bomb kahveyi kullanıyordum bunda onu devam ettim daha aromatik ve biraz daha sert bir kahve arıyorum ayrıca beko 2170 le alakalı tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşları da seve seve dinlerim

Not:makinem stok
Aramıza hoşgeldiniz 😊 Forumda halihazirda şöyle bir konu mevcut.İlginizi çekebileceğini düşündüm.Keyifli forumlar 😊

Geri