• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka Pot - Valf sorunu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaNGMaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HaNGMaN

Üye
Konum
Bursa
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Değirmen
Molent G50 - Molent Pocket
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İnegöl
Merhaba,
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Elimde çok eski (1978 üretimi) Junior Express moka pot mevcut. Demleme esnasında valf müthiş şekilde buhar üflüyor. Fotoğrafta işaretlediğim noktadan kaçırıyor. Etrafındaki dişli vidadan değil. Valf tamiri mümkünmüdür ya da yapılacak birşey varmıdır. Şimdiden teşekkür ediyorum. 2D9FD377-DB34-4A42-9CBB-98254BA49D49.jpeg
 
Geri
Üst