• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka Pot için Molent G50+ mi 1Zpresso JX mi?

El Değirmeni

• Molent G50+

Oy: 4 9.8%
  • 1Zpresso JX

Oy: 37 90.2%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .

slowespresso

Barista
Moka pot için bu iki model arasından hangisini önerirsiniz?

İkisini de araştırdım ancak daha fazla araştırmak daha fazla kararsız kalmama sebep oldu🤣

Moka pot için bu iki model arasından hangisini önerirsiniz?

İkisini de araştırdım ancak daha fazla araştırmak daha fazla kararsız kalmama sebep oldu🤣
Hatta istiyorsanız önce bir Molent alın, sonra nasılsa 1Zpresso veya CMDT’ye dönersiniz😌

Moment Pocket in öğütümünü tutarlı bulmuyorum,birde çevirme kolu düşüp duruyor çevirirken istemeden çıkardığımda çok olmuştur.

Molentg50+ yide beğenmiyorum, çevirmesi baya güç istiyor, örneğin zarif bir bayanın çevirmesi söz konusu bile olamazdı, ayrıca hazne kısmının birleştiği yer plastik aşırı statik yapıyor, kahveyi tutuyor kirli duruyor ve deformasyona çok müsait.

Moment Pocket in öğütümünü tutarlı bulmuyorum,birde çevirme kolu düşüp duruyor çevirirken istemeden çıkardığımda çok olmuştur.

Molentg50+ yide beğenmiyorum, çevirmesi baya güç istiyor, örneğin zarif bir bayanın çevirmesi söz konusu bile olamazdı, ayrıca hazne kısmının birleştiği yer plastik aşırı statik yapıyor, kahveyi tutuyor kirli duruyor ve deformasyona çok müsait.
sanırım butcemi zorlayarak timemore c3 alıcam gibi belki indirime girer bi umut

bende molent pocket almak istiyodum ama urune ozel bir problemmi yoksa markanın bir sorunumu

Yaşadığım olumsuz tecrübeyi şurada paylaşmıştım. Bunlar bir yana hem pocket hemde g50 kullanmış biri olarak üst segment bir değirmen olmasa bile C3 e geçer geçmez fark ettim ki molentler C3 e nazaran daha tutarsız ve homojen öğütüm yapıyor.

Son düzenleme:
Hatta istiyorsanız önce bir Molent alın, sonra nasılsa 1Zpresso veya CMDT’ye dönersiniz😌
Hmm... Teşekkür ederim yanıtınız için:) En görkemli CMDT duruyor aslında:) Bütçemi epey zorluyor, sanırım en makulu 1Zpresso JX seçmek olacak gibi.

Yerli marka olduğu için Molent ayrı aklımda kalmıştı, acaba forumda başka Molent G50+'nın son sürümünü kullanan var mıdır?

Hmm... Teşekkür ederim yanıtınız için:) En görkemli CMDT duruyor aslında:) Bütçemi epey zorluyor, sanırım en makulu 1Zpresso JX seçmek olacak gibi.

Yerli marka olduğu için Molent ayrı aklımda kalmıştı, acaba forumda başka Molent G50+'nın son sürümünü kullanan var mıdır?
Bütçenizi zorlamamak adına c3 de bakabilirsiniz. 1zpresso yerine onu da düşünebilirsiniz.

Merhaba,

Eski G50 kullanıcısıyım. Şuan 1zpresso JX kullanıyorum. G50'yi filtre de , JX i ise espresso'da daha başarılı buldum. Moka pot için JX daha doğru bir seçim olur gibi düşünüyorum. JX'in bir diğer avantajı is ayar mekanizması çok konforlu ve kullanışlı. Şahsi yorumlarımdır.

Kullanım profilinize göre karar vermenizi tavsiye ederim. Espresso tarafına da geçme niyeti varsa JX-pro'yu da radarınıza almanızı tavsiye ederim.

Syg.

Merhaba,

Eski G50 kullanıcısıyım. Şuan 1zpresso JX kullanıyorum. G50'yi filtre de , JX i ise espresso'da daha başarılı buldum. Moka pot için JX daha doğru bir seçim olur gibi düşünüyorum. JX'in bir diğer avantajı is ayar mekanizması çok konforlu ve kullanışlı. Şahsi yorumlarımdır.

Kullanım profilinize göre karar vermenizi tavsiye ederim. Espresso tarafına da geçme niyeti varsa JX-pro'yu da radarınıza almanızı tavsiye ederim.

Syg.
Jx serisi espresso için önerilen seri, sebebi ise ince ayar yapmaya olanak vermesi. Mokapottada ince ayar gerektiği için doğru seçim olacaktır. Jx pro kullanıcısı olarak tavsiyem.

Merhaba,

Syg.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, en çok merak ettiğim ayrıntılar buydu.

JX modelini filtre kahve makinesinde önermeme sebebiniz nedir. Ben bu hafta JX almayı planlıyordum ve kullanım öncelik sıralamam filtre kahve - mokapot - türk kahvesi şeklinde. JX ile yeterli verimi alamaz mıyım bu sıralamada.

JX modelini filtre kahve makinesinde önermeme sebebiniz nedir. Ben bu hafta JX almayı planlıyordum ve kullanım öncelik sıralamam filtre kahve - mokapot - türk kahvesi şeklinde. JX ile yeterli verimi alamaz mıyım bu sıralamada.
Alırsınız elbette. İnce öğütümlü demlemelerden filtre demlemelere kadar hepsinde sizi mutlu eder. Hangi ürünü alırsanız alın keyif almaya, lezzetli fincanların tadını çıkarmaya bakın. Hangi ürünü alırsanız alın dışarda içtiğiniz kahveler bundan sonraki süreçte sizin yaptığınız kadar özenli ve güzel olmayacak.

Geri