• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mocha Çikolatası

İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhaba Arkadaşlar,
Evde espresso için makine ve değirmenim var fakat bu sefer de eşim mocha neden yapamıyoruz dedi. Mocha için nasıl bir çikolata almam gerekiyor?
Toz mu katı mı kullanmam gerekiyor ? marka önerisi varsa çok sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,
Evde espresso için makine ve değirmenim var fakat bu sefer de eşim mocha neden yapamıyoruz dedi. Mocha için nasıl bir çikolata almam gerekiyor?
Toz mu katı mı kullanmam gerekiyor ? marka önerisi varsa çok sevinirim
Da Vinci Gourmet Öneririm katı çikolarla ben pek performans alamadım açıkcası Tat profili farklı oldu. https://www.kahvefabrikasi.com/davinci-cikolata-sosu-26-kg-pmu341

Bunun 750 Ml olanı felanda var kahvefabrikasında Beyaz olanı vb bi göz atın isterseniz daha ucuz soslarda var ama kötü oluyorlar ve zararlılar.

da vinci iyidir ama ev için biraz sanki pahalı gibi geldi Fo da alabilirsiniz o daha ucuz

Arkadaşlar, öncelikle şurup almak istemiyorum, toz çikolatalar kullanıyorlar, ondan almak istiyorum. Evde kahve dünyasından aldığımız kalıp çikolatayı rendelerek yapmaya çalıştım da olmadı. Şurup yapay geliyor.

Arkadaşlar, öncelikle şurup almak istemiyorum, toz çikolatalar kullanıyorlar, ondan almak istiyorum. Evde kahve dünyasından aldığımız kalıp çikolatayı rendelerek yapmaya çalıştım da olmadı. Şurup yapay geliyor.
Benmari Usülü Eritip kullanmayı deneyin çikolatayı. Lindt yüzde 90 felan o tarz çikolatalarla deneyin derim. Yapay tat içinse dediğim gibi en iyi şurup da vinci yapaylık oluşmuyor pek fazla diğer ucuz şuruplara göre. Tozu ilk defa duyuyorum.

Toz ile daha kötü oluyor eğer ki hem hem de diğer çikolatalara göre çok pahalı arkadaşın dediği gibi davinci ile normal çikolata arasında fark yok denyebilirsiniz.

Toz çikolata ile form tutturamazsınız monin sıvı çikolatası var metro marketlerde ve internette.

White chocalate mocha yı bununla yapıyorlar starbucksta.

Orjinal mocha da çikolata benmari eritilip espresso ile karıştırıp sütle buluşturulur. Rende değil de benmari yaparsanız daha güzel netice alabilirsiniz. Ya da Suat beyin yazdığı gibi sıvı çikolatalar.

Geri