• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccamaster için değirmen önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pneuma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pneuma

Barista
İsim
Erel
Daha fazla  
İsim
Erel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Halihazırda kullandığım molent g50yi kardeşime vereceğim bu yüzden orta / orta üst segment değirmen arıyorum, genelde moccamasterda filtre kahve içiyorum ancak arada da Türk kahvesi, hario mizudashi soğuk demleme için de öğütüm yapabiliyorum. Değirmen fiyatları nasıl oldu uzun zamandır hiç takip etmedim ne önerirsiniz acaba

1Zpresso değirmenlere bakabilirsiniz @HaLiL Halil Bey bu markanın değirmenlerinde deneyim sahibi

Halihazırda kullandığım molent g50yi kardeşime vereceğim bu yüzden orta / orta üst segment değirmen arıyorum, genelde moccamasterda filtre kahve içiyorum ancak arada da Türk kahvesi, hario mizudashi soğuk demleme için de öğütüm yapabiliyorum. Değirmen fiyatları nasıl oldu uzun zamandır hiç takip etmedim ne önerirsiniz acaba

Ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz bence model tavsiyesi daha net olabilir. Orta/orta üst sınıf dediğinize göre bence bütçeniz dahilinde en tepedeki 1zpresso modelini değerlendirebilirsiniz.

Bence Moccamaster gibi kaliteli bir makineye Comandante ideal bir eşlikçi olur. Eski bir G50 kullanıcısı olarak öğütümde görsel olarak ayırt edilecek kadar fark var diyebilirim.

Ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz bence model tavsiyesi daha net olabilir. Orta/orta üst sınıf dediğinize göre bence bütçeniz dahilinde en tepedeki 1zpresso modelini değerlendirebilirsiniz.

Bence Moccamaster gibi kaliteli bir makineye Comandante ideal bir eşlikçi olur. Eski bir G50 kullanıcısı olarak öğütümde görsel olarak ayırt edilecek kadar fark var diyebilirim.
Bütçe 3000-3500 TL max, 1zpressoyu inceleyeceğim teşekkürler 🖐️

1zpresso q2 s mi jx mi sizce arkadaşlar arasında 700 800 TL gibi bir fark var

Q2 boyut itibariyle taşıma açısından öne çıkıyor, JX te büyük olmasından dolayı hızlı ve efektif öğütümle öne çıkıyor bu amaçlardan hangisi size uygunsa onu alabilirsiniz. Öğütüm bakımından hızları dışında fark göremezsiniz diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20230803_100228.jpg
    IMG_20230803_100228.jpg
    81.2 KB · Görüntüleme: 9
Forumda ki satılık ilanlarına bakabilirsin

Sponsorlu reklam

Bunların dışında sıfır olarak ilk öncede dediğim gibi 1zp Q2 alabilirsin

https://www.demscoffee.com/1z-q2-grinder (amazondan alana kadar dems'ten al, teknik servis güvencesi için)

Aliexpress kingrinder K2 (firma güvenilir)

Aliexpress Timemore C3 (firma güvenilir)

Son düzenleme:
Amazon.de de kingrinder fiyatları iyi ben k6 aldım dün 3.450 ye orayada bakabilirsin, fiyatlar hemen hemen aynı

Moccamaster’da denemek için bir kaç kere 30 gr altı demleme yaptım kesinlikle kötü değil ama çıktıları yüksek gramajla yaptığım kadar sevemedim. Günde +1 litre kahve içen insan olarak dert değil ama yüksek gramajda daha güzel sonuç verdiğini söyleyebilirim. Mümkünse hızlı değirmen olsun hayat daha çekilir oluyor.

Ç
Forumda ki satılık ilanlarına bakabilirsin

Sponsorlu reklam

Bunların dışında sıfır olarak ilk öncede dediğim gibi 1zp Q2 alabilirsin

https://www.demscoffee.com/1z-q2-grinder (amazondan alana kadar dems'ten al, teknik servis güvencesi için)

Aliexpress kingrinder K2 (firma güvenilir)

Aliexpress Timemore C3 (firma güvenilir)
Teşekkürler hocam attıkların içinden birine karar vereceğim 👍

Gümrüğe takılma ihtimali var mı hocam daha önce hiç amazon.de den alışveriş yapmadım
150 Euro altı benim bildiğim geçiyor sıkıntısız, Amazon taşıyıcı olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. Benim aldığım herhangi birşey takılmadı daha.

Geri