• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mithra Coffee

karacaoglanb

Barista
İsim
Berke Karacaoğlan
Daha fazla  
İsim
Berke Karacaoğlan
Selamlar,

Forumda konu göremeyince paylaşmak istedim, Üsküdar merkezli kavurucu. Şu an açılışa özel indirim var kahvelerde.

100gr/250gr/1kg seçenekleri sunmuşlar. Sample set göremedim ancak denemek için açılışa özel indirim de varken hazır 100gr'lık paketlerden set oluşturulabilir. Listelenen fiyatlar 100gr'lık paket fiyatları. Detay sayfasında 250gr ve 1kg fiyatlarını görüntüleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde çekirdeklerin gördüğü işlem, tür ve rakım gibi detay bilgiler de eklenmiş. Ekipman çeşitliliği şu an için fazla değil gibi duruyor.

Son düzenleme:
Sanmıyorum, inanmam da aroastinglab ile bağı olduğuna. Bu firmayı yaklaşık 5-6 ay önce açılmadan önce gördüm. E-posta ile kaydolun satışlarımız başladığında haber vereceğiz, indirimli şekilde başlayacak dendi. Her ay açılıyordu güya ama sürekli ertelendi. Her neyse yakın zamanda açıldı ve 40 TL değerinde kahvenin 120 TL den 60 a düştüğünü görünce direkt çıktım (sayılar farklı olabilir ama bu satış-pazarlama anlayışını bilen bilir hatta buna benzer bir firma daha vardı hatırlamıyorum, yine forumda bahsi geçti ve üzüldük kendileri adına.) bu tarz bir satış tekniği kullanan firmalardan bir şey bekleyemiyorum, içimden gelmiyor. A Roasting Lab ise çok farklı bir dünya, çok iyiler çok anlayışlilar ve kaliteli.

Geri