Merhaba, başlıktan anlayabileceğiniz üzere kendi kahvemi kavurma denemeleri yapmak istiyorum, evet youtube üzerinde bir çok video var ama tecrube eden biri varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim. Tahmin edebileceğiniz gibi hava üflemeli (kiwi ya da sinbo gibi) bir mısır patlatma makinesi ile kahve kavurmayı denemek istiyorum, bana önerileriniz olur mu? Daha çok espresso olarak tüketeceğimden kavururken neye dikkat etmemi önerirsiniz, boşverin hepsini "böyle kavrum olmuyor vakit kaybetme" mi dersiniz? Hobimi biraz daha ilerletmek bunu yaparken hayatıma tehlike oluşturmamak istiyorum (pahalı ekipmanlara gidersem eşim var oyar beni erkeğe şiddete hayır demek istiyorum). Zaten bahçe katında yaşadığımdan evde sıkıntıya sebep olmadan kavurabilirim ama dış mekan ısısı ciddi etki yapacakır kavruma diye de düşünüyorum. Kısacası bu şekilde kavrum yapan dostlar varsa bana yol gösterirlerse çok sevinirim. Teşekkürler.