• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mischief Değirmen Namı Diğer Momandante

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İşte o değirmen 2400 liraya alabileceğiniz comandante çakması mischief. Yani bu kadar benzetilmez be vay arkadaş. 🤣

Biri alıp incelese ya
@Rookie Bey’de vardı. Sağolsun göndermişti. Öyle comandantenin materyali gibi tokluk beklemeyin ama aks’ı yalpalamıyordu, homojen öğütüm veriyor ve kendinden redcliksle geliyor. Cmd ile yan yana öğütüm yapıldığında süper bariz fark yoktu. Dediğim gibi öyle detaylı karşılaştıramadım 1-2 hafta bende kaldı ama C2-C3 yerine rahatlıkla kullanılabilir gibi.

@Rookie Bey’de vardı. Sağolsun göndermişti. Öyle comandantenin materyali gibi tokluk beklemeyin ama aks’ı yalpalamıyordu, homojen öğütüm veriyor ve kendinden redcliksle geliyor. Cmd ile yan yana öğütüm yapıldığında süper bariz fark yoktu. Dediğim gibi öyle detaylı karşılaştıramadım 1-2 hafta bende kaldı ama C2-C3 yerine rahatlıkla kullanılabilir gibi.
Öyleyse CMD yerine de rahatlıkla kullanılabilir gibiymiş 😄

Bu değirmen bende var. Aliexpress üzerinden bir çok değirmen alıp deniyorum hastalık gibi oldu artık.:LOL:
Comandante ile öğütülmüş bir kaç çekirdeği bununla öğütüp denedim, demleme süresi ve tat olarak bariz fark görmedim, hatta aynıydı diyebilirim. Bunun dışında Kingrinder K6'yı aktif olarak kullanıyorum, onunla da aynı seviyede bir değirmen.
Red clix takılı bir Comandante ile 1 klik ileri veya geri ayarda aynı öğütüm seviyesini yakalıyorsunuz. Standart Comandante'deki referans noktasının yaklaşık 2 katı gibi yani.
Espresso ve türk kahvesi öğütülebilir ama Kingrinder kadar hızlı ve rahat öğütmüyor. Kısacası hemen her yöntemle kahve demledim, işimi gördü. Alacak olana tavsiye ederim. Hele de aynı fiyat bandında C3 falan alınacaksa hiç gerek yok, bunu alın daha geniş öğütüm aralığınız olsun.

AliExpress te yeterince ararsanız her şeyin taklidini bulmak mümkün örnek Kruve 😄

Ekli dosyalar

• IMG_1878.jpg
    IMG_1878.jpg
    71.5 KB · Görüntüleme: 231
1694499156642.png

Aliexpress çeviriyi bıraksın artık valla çok komedi ya...

Bende 5 açılı kesicili olan versiyonu mevcut,ürün beni çok şaşırtmıştı sizin de yorumlarınızı duymak isterim.
Aldığım ürün geldi. İlk izlenim baya iyi daha 1zpresso jx pro, timemore, arzum seramik değirmen, xeoleo 6 kesicili değirmen, zwilling elekterikli değirmen, eureka mignon zero ve arkadaşın comandantesini deneyen biri olarak ürün gereğinden fazla iyi. Cidden 1300 TL gibi bir fiyata şaşırtacak kadar iyi. Normalde kopya ürün övmeyi hiç sevmem ama 3 rulman olsun 7 açılı kesici olsun ful metal gövde olsun. Dişi kesicinin ayrılıyo ve sabit olması gibi bir sürü artısı var. Bir çom değirmenin iyi yanları toplanmış gibi.

Resim paylaşuyorum

Ekli dosyalar

• 20230913_220505.jpg
    20230913_220505.jpg
    132.7 KB · Görüntüleme: 169
  • Screenshot_20230913_231603_Gallery.jpg
    Screenshot_20230913_231603_Gallery.jpg
    73.7 KB · Görüntüleme: 152
  • Screenshot_20230913_231626_Gallery.jpg
    Screenshot_20230913_231626_Gallery.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 161
ürün gereğinden fazla iyi. Cidden 1300 TL gibi bir fiyata şaşırtacak kadar iyi.
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.İzlenimleriniz benim izlenimlerimle birebir örtüşüyor acaba ben mi abartıyorum diyordum,sizin görüşlerinizle tasdiklemis oldum.Urunu elinizde tutarken dahi dengesinden,milin sabitliginden ürünü anlıyorsunuz.Benim elimdeki 5 kesicili burr da öğütümler french press aralığına kadar görece tutarliydi.French presste tutarsizlaşma gözle gorulur hale geliyordu.Tat profilinde de bir acılık,bitterlik saptayamadım.Benim gördüğüm tek olumsuz yanı belirgin derecede toz üretimi.7 açılı burr la bu sorunlar çözülmüş mu acaba?

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.İzlenimleriniz benim izlenimlerimle birebir örtüşüyor acaba ben mi abartıyorum diyordum,sizin görüşlerinizle tasdiklemis oldum.Urunu elinizde tutarken dahi dengesinden,milin sabitliginden ürünü anlıyorsunuz.Benim elimdeki 5 kesicili burr da öğütümler french press aralığına kadar görece tutarliydi.French presste tutarsizlaşma gözle gorulur hale geliyordu.Tat profilinde de bir acılık,bitterlik saptayamadım.Benim gördüğüm tek olumsuz yanı belirgin derecede toz üretimi.7 açılı burr la bu sorunlar çözülmüş mu acaba?
Ben 20 klikte kullandım. Friendzone dan bir Etiyopya kahvesi denedim ekstra bir toz dikkatimi çekmedi gayet homojen bir dağılım vardı demleme yatağı da tozlu ya da çamurumsu değildi. Cidden iyi anlamda şaşırdım.

Geri