• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Miroco Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Değerli arkadaşlar merhaba,

Forumda bir çok arkadaşın edindiği kettle için bir başlık gerektiğini düşündüm. Aklımıza takılan soruları başka başlıklar yerine burada konuşabiliriz diye düşündüm.

Ben geçen ayın 30'unda 10€ indirim ile satın aldım ve şu an uçakla buraya gelmekte. Aklıma takılan küçük bir kısım var onu sormak isterim.

Import Fees Deposit: EUR 25,12 olarak ödeme yaptım. Fakat indirimsiz haline %18 vergi bindiğinde dahil 15€ bandını aşmıyor. Bu zamana kadar alan arkadaşların kaç kesildi ve ellerine ulaştığında herhangi bir iade yapıldı mı? yapıldıysa ne kadar iade edildi?

Saygılarımla

Forumda bir çok arkadaşın edindiği kettle için bir başlık gerektiğini düşündüm. Aklımıza takılan soruları başka başlıklar yerine burada konuşabiliriz diye düşündüm.

Ben geçen ayın 30'unda 10€ indirim ile satın aldım ve şu an uçakla buraya gelmekte. Aklıma takılan küçük bir kısım var onu sormak isterim.

Import Fees Deposit: EUR 25,12 olarak ödeme yaptım. Fakat indirimsiz haline %18 vergi bindiğinde dahil 15€ bandını aşmıyor. Bu zamana kadar alan arkadaşların kaç kesildi ve ellerine ulaştığında herhangi bir iade yapıldı mı? yapıldıysa ne kadar iade edildi?

Saygılarımla
Elektrikli aletlerde eu dan geliyorsa 18% + 20% ilave gümrük vergisi var.

Saygılarımla
nerden aldın hocam Amazon product ASIN B08D9LNS49 burda var hatta 10 dolar indirimde yapıyor ama tr gönderimi yok iyimiş ama kettle

Link genel olarak şuradan aldık hocam. Arada bir 20€ indirime sokuyorlar. Ben 10€ indirimine denk gelip almıştım.

Stok durumu için de 1 hafta içinde yeniden toplu bir stok açılımı yapılabilir ama arada tek stok açılıyor.

Diğer konuda paylaşılan faydalı olabilecek mesajlar, konuda dursun :)

V60 demlemede tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu kettle'ın V60 demlemelerindeki su akış hızı ideal midir sizce? Akış hızını düşürmek için kirpi süzgeç vb. kullanan var mı?

V60 demlemede tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu kettle'ın V60 demlemelerindeki su akış hızı ideal midir sizce? Akış hızını düşürmek için kirpi süzgeç vb. kullanan var mı?
Merhaba,
Çok tecrübeli değilim açıkçası ancak bana hız yeterli geldi, daha yavaş olmasına pek ihtiyaç duymadım (dik açıyla dökmeye de müsait denebilir, bu da akış hızını düşürecektir)

ben de akışını beğendim, sonlarda damlatma yapmıyor. kontrolü de tek elle bile gayet kolay. tam doldurduğumda derece de en fazla 1 derece yukarı çıkıyor. bi brewcoat yapabilirsem çok güzel olacak :D

Gelir bir şekilde. Bir kere amazon.com da benzer bir durum yaşamıştım.Ürünü bir daha gönderdiler. Daha sonradan biri gecikmeli olmak üzere 2 tane koca dart gelmişti😁😁

Evet sonunda kendisine ulaştım.

Bariz güzelliğinin yanında stabil 2-3 derece üste getirmesi bende de mevcut. Ama demleye demleye öğreneceğimi düşünüyorum.

Şimdi gelelim güzel bir soruya bu kadar küçük arkadaşa milyonluk olunca bu arkadaşımızın iç temizliğini nasıl yapmalıyız sorusu biniyor akıllara...

Var mıdır aç-kapa-temizlik ritüelleriniz?

Not: Çeşme suyu kullanmıyorum. Olabildiğince hazır su kullanıyorum

Bariz güzelliğinin yanında stabil 2-3 derece üste getirmesi bende de mevcut. Ama demleye demleye öğreneceğimi düşünüyorum.

Şimdi gelelim güzel bir soruya bu kadar küçük arkadaşa milyonluk olunca bu arkadaşımızın iç temizliğini nasıl yapmalıyız sorusu biniyor akıllara...

Kullanma kılavuzunda birkaç temizleyici maddeyle (şu an net hatırlamıyorum) doldurup kaynatın, temizlenir yazıyordu. Dış kısım için de bez yeterli olur.
Ben her ne kadar hazır su kullansam da dibinde su lekeleri oluşmaya başladı ufak ufak

Ben tabanda kireç göründükçe limonlu su ile birkaç tur kaynatma sonrasında sadece su ile kaynatma şeklinde temizlik yapıyorum.

Ben tabanda kireç göründükçe limonlu su ile birkaç tur kaynatma sonrasında sadece su ile kaynatma şeklinde temizlik yapıyorum.
Ben evdeki çaycıyı, kireç gidermek için sadece porçöz sıkarak temizliyorum yıllardır bir problem olmadı. Bu yakışıklı mirokolar için de Fısfıs şişesine 1:1 oranda porçöz-su karışımı koyup tabana sıkılıp biraz bekledikten sonra suyla temizlenirse sorun olmaz diye düşünüyorum. :)

Ben de miroco kettle'ımı amazon.de üzerinden almıştım. Aldığımdan beri çok çok memnundum ama kabaca iki soru yaşadım.
1- Yarıdan fazla doldurduysanız 97 derecenin üstüne çıkarken artık üst kapak deliklerinden su atmaya başlıyor, o derece basınç oluşuyor.
2- Son zamanlarda ısı ayarı sapıttı maalesef :(

Bu ısı ayarıyla ilgili yardımcı olabilecek olan var mı? Sorun şöyle ki ilk olarak ısınmayı başlattığımda önceden çıkmayan tarzda katır kutur bir ses çıkıyor. Bir de ısı 90 dereceyi geçince aniden 88-94 arasında rastgele değerler göstermeye başlıyor. Kapatıp açınca düzgün bir değer gösteriyor. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

Ben ürünü ikinci el satılık ilanına koyduktan kısa bir süre sonra arıza çıkarmaya başlaması da ayrı bir ironi oldu :)

Ben de miroco kettle'ımı amazon.de üzerinden almıştım. Aldığımdan beri çok çok memnundum ama kabaca iki soru yaşadım.
1- Yarıdan fazla doldurduysanız 97 derecenin üstüne çıkarken artık üst kapak deliklerinden su atmaya başlıyor, o derece basınç oluşuyor.
2- Son zamanlarda ısı ayarı sapıttı maalesef :(

Bu ısı ayarıyla ilgili yardımcı olabilecek olan var mı? Sorun şöyle ki ilk olarak ısınmayı başlattığımda önceden çıkmayan tarzda katır kutur bir ses çıkıyor. Bir de ısı 90 dereceyi geçince aniden 88-94 arasında rastgele değerler göstermeye başlıyor. Kapatıp açınca düzgün bir değer gösteriyor. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

Ben ürünü ikinci el satılık ilanına koyduktan kısa bir süre sonra arıza çıkarmaya başlaması da ayrı bir ironi oldu :)
Sanıyorum bu kettleın satıcısı Amazon Germany idi. Ben olsam direkt olarak Amazon ile iletişime geçerdim.

Geri