• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mirocco Kettle Derece Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hlawk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hlawk

Yeni Üye
İsim
Mehmet Karakuş
Daha fazla  
İsim
Mehmet Karakuş
Merhaba yaklaşık 6 aydır kullandığım mirocco kettle var. Kettle dereceyi 92 gösterirken birden 88 gösteriyor sonra 93 gösteriyor sonra 90 gösteriyor yani dereceyi tam doğru göstermiyor ve ölçümü sürekli değiştiriyor. Düzelmesi için nasıl bir yol izlemem gerekir fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba. 92 dereceye gelince sapıtmadan önce bir "tık" sesi de çıkarıyor mu? Çok benzer bir sorunu yakın zamanda yaşadım ve şans eseri forumdan bir arkadaşın yazısını görüp sorunu çözdüm.

Kettle'ın oturduğu yerde iç çemberlerde demir parçalar görünüyor ya, onları cımbızla tutup biraz kaldırdım. Nedenini hiç bilmiyorum, anlamam öyle şeylerden ama o kişinin tavsiyesi üzerine yaptım bunu ve sorun çözüldü. Şuanda gayet doğru bir şekilde çalışıyor, farklı termometrelerle ölçüp karşılaştırıyorum ve sapma yok.

Eklediğim fotodaki bakır yerleri mi yukarı çekicez ?

Ekli dosyalar

• 68367F60-512E-486E-A534-F2327B253FB3.jpeg
    68367F60-512E-486E-A534-F2327B253FB3.jpeg
    200.7 KB · Görüntüleme: 54
Mirocco sahiplerine, özellikle İstanbul'da oturanlar bir müjde verim :) Geçenlerde burada Kettle'ın altı ile oynanınca düzelen bazı mesajlar okuduktan sonra yok yere merak edip kettle ın altını da açarak incelemiştim. Biraz da gereksiz kurcaladım ve kettle hiç ısıtmamaya başlamıştı. Daha sonra yeni kettle arayışına girip yurtdışından Fellow Stagg sipariş verdim. O arada bir umut google'dan yorumları iyi olan, elektrikli alet tamiri yapan yerleri araştırdım ve İstanbul Kadıköy'deki Elsu elektriğe(Google-Elsu Elektrik) ulaştım. Yerleri Bahariye caddesine doğru google maps'ten nokta atışı gidiliyor.

Öncesinde whatsapptan yazıştım; Mirocco'nun , altını açtıktan sonraki detaylı resimlerini paylaştım. İlgili kişi, kendilerindeki bir ürüne benzediğini ama kesin çözemeyebileceklerini söyleyerek getirmemi istediler. Ürünü bugün teslim aldım; termostat değişimi yapmışlar ve sorun çözülmüştü:D
100TL'e tamir oldu Mirocco. Artık Mirocco sahipleri olarak İstanbul'da bizim de bir servisimiz oldu :)Tabi her sorunu çözebilirler mi bilemiyorum ama termostat sorununu en azından çözdüler. Ürün tamir olunca, sms ile bilgilendirme de yapıyorlar. Küçük ama işini iyi yapmaya çalışan bir firma gibi.

Artık Fellow Stagg gelince 5000TL den satışa koyar, linç yerim:LOL:. Şaka bir yana, elektrikli kettle olmayınca, derece ile standart kettle kullanmak çok zor oldu. Düşman başına dedirtti nerdeyse :), otomatik ısı ayarlı kettle büyük rahatlıkmış. Fellow Stagg gelince, Mirocco ile karşılaştırma yapar ve Mirocco'yu yedek kulübesine alırım muhtemelen. Mirocco fiyatına göre o segmentte iyi iş çıkarıyor, elimde tutmaya devam ederim çalıştığı sürece.

@Legolasdany ,@Hlawk, @ikoh, @Androge0s, @Lathariel ,@atrialfibrillation, @pressguitar , @Rudiger Simon , @mustafaipek, @cms21 sorun yaşayan olursa bu firma aklınızda olsun. İletişime geçip bilgi isteyin, whatsapptan da yardımcı oluyorlar...

Son düzenleme:
Geri