JudasRising
Yeni Üye
- İsim
- deniz
Merhaba arkadaşlar. Şimdi diyeceksiniz ki forumda 2000 tane aynı başlıktan var, gir oku. Evet haklısınız, okudum ama kafam daha çok karıştı. Delonghi ec685 alacaktım ama forumu okuyunca iyi bir tercih olmadığı kanısına vardım. Uzun yıllardır kahve içiyorum, artık evde kendi kahvemi kendim yapmak istiyorum. Bu yüzden kahve makinesi almaya karar verdim. Bütçem 5000 liraydı ama bu paraya iyi bir şey gelmeyeceğinin farkındayım, bu nedenle kesenin ağzını açacağım. Yani sizden ricam minimum fiyata en iyi makinenin hangisi olacağı konusunda yardımcı olmanız. Fiyatlar çok uçmazsa sevinirim.
Bu arada, genelde sütlü içiyorum kahvemi.
Ve evet değirmen de alacağım, unutmadım. Değirmeni olan bir makine olsa daha kullanışlı olur aslında.
Sage Ses500 modeline kanım kaynadı biraz. Gaggia new classic pro da olabilir. Bunlar hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim
Bu arada, genelde sütlü içiyorum kahvemi.
Ve evet değirmen de alacağım, unutmadım. Değirmeni olan bir makine olsa daha kullanışlı olur aslında.
Sage Ses500 modeline kanım kaynadı biraz. Gaggia new classic pro da olabilir. Bunlar hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim
Son düzenleme: