• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Minimum Fiyata En Kullanışlı Espresso Makinesi Hangisi

JudasRising

Yeni Üye
İsim
deniz
Merhaba arkadaşlar. Şimdi diyeceksiniz ki forumda 2000 tane aynı başlıktan var, gir oku. Evet haklısınız, okudum ama kafam daha çok karıştı. Delonghi ec685 alacaktım ama forumu okuyunca iyi bir tercih olmadığı kanısına vardım. Uzun yıllardır kahve içiyorum, artık evde kendi kahvemi kendim yapmak istiyorum. Bu yüzden kahve makinesi almaya karar verdim. Bütçem 5000 liraydı ama bu paraya iyi bir şey gelmeyeceğinin farkındayım, bu nedenle kesenin ağzını açacağım. Yani sizden ricam minimum fiyata en iyi makinenin hangisi olacağı konusunda yardımcı olmanız. Fiyatlar çok uçmazsa sevinirim.
Bu arada, genelde sütlü içiyorum kahvemi.
Ve evet değirmen de alacağım, unutmadım. Değirmeni olan bir makine olsa daha kullanışlı olur aslında.

Sage Ses500 modeline kanım kaynadı biraz. Gaggia new classic pro da olabilir. Bunlar hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Şimdi diyeceksiniz ki forumda 2000 tane aynı başlıktan var, gir oku. Evet haklısınız, okudum ama kafam daha çok karıştı. Delonghi ec685 alacaktım ama forumu okuyunca iyi bir tercih olmadığı kanısına vardım. Uzun yıllardır kahve içiyorum, artık evde kendi kahvemi kendim yapmak istiyorum. Bu yüzden kahve makinesi almaya karar verdim. Bütçem 5000 liraydı ama bu paraya iyi bir şey gelmeyeceğinin farkındayım, bu nedenle kesenin ağzını açacağım. Yani sizden ricam minimum fiyata en iyi makinenin hangisi olacağı konusunda yardımcı olmanız. Fiyatlar çok uçmazsa sevinirim.
Bu arada, genelde sütlü içiyorum kahvemi.
Ve evet değirmen de alacağım, unutmadım. Değirmeni olan bir makine olsa daha kullanışlı olur aslında.

Sage Ses500 modeline kanım kaynadı biraz. Gaggia new classic pro da olabilir. Bunlar hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim

Değirmenli model almayın. Değirmenli modellerin içerisinde düzgün bir değirmen yok artı içerisinde yer alan kahve sürekli sıcağa maruz kalıyor. Değiştirmek istediğinizde makineye bağımlı kalacaksınız. Bunun yerine Sözen de olsa bir süre el değirmeni ile idare edebilirsiniz.

Sütlü içecek seviyorsanız gaggia gibi giriş seviyesi cihazlar sizi tatmin etmeyecektir. HX gibi buhar kazanlı cihazlara yönelebilirsiniz. 2.El 10 bin civarına bulabileceğinizi düşünüyorum. Ama benim tavsiyem elinizde bulunan para ile ikinci el giriş seviyesi gaggia ve el değirmeni almanız sonrasında ihtiyaç ve maddiyatınıza göre güncellersiniz.

Ben de benzer bir konu açtım. Beklentilerim aynı ama cevap alamadım konuma. İkinci el olarak fiyatlar iyi gibi ama benim gibi evliler için eve sokmak sıkıntı onu. Kullanılmamış olan 7500 sıfırı da 8500 civarı. değirmene bütçe yok :)

Merhaba,

Başka bir konuya yazdığım yorum;
Merhaba,

Espresso isinde butcenin cogunlugunun ogutucuye ayrilmasi genel olarak tavsiye edilir.

Ornegin; 10bin TL butcem olsa 3500 TL civarina ikinci el bir Gaggia Classic kovalar, kalan 6500 TL ogutucuye yatirirdim.

5000 TL butcem olsa 1000 lirasina ikinci el Beko/Arcelik kovalar kalan 4000 lirayi ogutucuye yatirirdim.

Örn:

Geri