• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mikrodalga Fırında Kahve Isıtmak

GripFilter

Üye
İsim
Semih
Bugün @Tetrasiklin ile kahve hakkında muhabbet ederken konu sıcak ve soğumuş kahveden açılınca soğumuş kahveyi mikrodalga da ısıttığını söyledi. Hofmann da mikrodalga ile ısıtıldığında kahvenin tadında en az değişikliğin bu yöntemde olduğunu söylüyor. Henüz ben deneyemedim ama pazar günümü evde kahve demleyip bu konuyu araştırmaya, denemeye ayırmayı düşünüyorum. Forumda da bu konuyla ilgili bilgi bulamadım başlık açtım, bu tarz çözüm yöntemi olan arkadaşların neler kullandığını merak ediyorum

v60 demlemiştim ofiste (700ml) demlikte sogutmusum işe dalıp orta ayarda 2dk ısıttım bardakta ziyan olmasındansa denemek istedim gideri vardı.

Isı iletim yöntemi radyasyon sanırım mikrodalgada. Bu sebeple belki de işe yarayabilir. Tek problemi kahve durdukça istenmeyen aromalar gün yüzüne çıkıyor. Maksimum performansı sanırım soğukken içtiğiniz kahvenin sıcak hali olur. Ama tatmadan karar vermek zor, denemek lazım.

Geri