• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MHW-3Bomber Ekipmanları

Merakıma yenik düşüp , markanın silindir şeklinde olan eleğini aldım. Geri dönüşler genel olarak iyi bakalım nasıl çıkacak. elek

Markanın puck screen ve deep extraction sepetini de aldım. Ürünleri gerçekten kaliteli. mMevcut sepetime göre tatta farklılık aldım mı ? Aynı çekirdek üzerinde deneme şansım olmadı ama puck screen özelinde şunu söylemek isterim, iki katmanlı şekilde yapılmış standart aldığımız mesh olanlar gibi değil. İç kısımda yine mesh şeklinde bir yapı var dışta ise suyu yönlendiren delikler mevcut bu küçük deliklerden geçen su puck ı ıslatıyor. Açıkçası elimde bir difluid olmasını ilk defa bu kadar istedim 😄 eğer İstanbul da sepet ve puck screen i denemek isteyen Difluid olan bir arkadaş varsa bir kaç günlük verebilirim. Sonuçları görürüz en azından. Ek olarak elimdeki sepetleri iş yerinde mikroskop altında incelemiştim, bu markanın sepetine de bakıp bir karşılaştırma fotoğrafı koymak istiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_9525.jpeg
    IMG_9525.jpeg
    72.9 KB · Görüntüleme: 19
Markanın puck screen ve deep extraction sepetini de aldım. Ürünleri gerçekten kaliteli. mMevcut sepetime göre tatta farklılık aldım mı ? Aynı çekirdek üzerinde deneme şansım olmadı ama puck screen özelinde şunu söylemek isterim, iki katmanlı şekilde yapılmış standart aldığımız mesh olanlar gibi değil. İç kısımda yine mesh şeklinde bir yapı var dışta ise suyu yönlendiren delikler mevcut bu küçük deliklerden geçen su puck ı ıslatıyor. Açıkçası elimde bir difluid olmasını ilk defa bu kadar istedim 😄 eğer İstanbul da sepet ve puck screen i denemek isteyen Difluid olan bir arkadaş varsa bir kaç günlük verebilirim. Sonuçları görürüz en azından. Ek olarak elimdeki sepetleri iş yerinde mikroskop altında incelemiştim, bu markanın sepetine de bakıp bir karşılaştırma fotoğrafı koymak istiyorum.
Geçen gün satışta on numara bi difluid vardı 🙄

Bomberın bu tartısını deneyimleyen var mı, otomatik fonksiyonları düzgün çalışıyormu acep

Ben aldım hocam. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız sadece espressoda ve manuel kullandığım için diğer fonksiyonları için bir şey söyleyemeyeceğim henüz. İsterseniz diğer fonksiyonlarına da bakarım sizin için ama 2 hafta kadar tatilde olacağım için biraz gecikmeli olacaktır:)

Ben aldım hocam. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Yalnız sadece espressoda ve manuel kullandığım için diğer fonksiyonları için bir şey söyleyemeyeceğim henüz. İsterseniz diğer fonksiyonlarına da bakarım sizin için ama 2 hafta kadar tatilde olacağım için biraz gecikmeli olacaktır🙂
espressoda damlayınca zaman başlasın şeklinde de mi kullanmadınız hiç 🥹

Ben alırsam espresso için kullanacağım , filtre için daha büyük tartı kullanıyorum, denerseniz çok sevinirim. Eğer otomatik başlaması düzgün çalışmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak benim için.

Ben alırsam espresso için kullanacağım , filtre için daha büyük tartı kullanıyorum, denerseniz çok sevinirim. Eğer otomatik başlaması düzgün çalışmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak benim için.
Hocam gitmeden önce son bi espresso yapıp çekmek istedim ama teknik bir hatadan dolayı olmadı. Daha sonra boş portafiltre ile kendimce espresso akışını taklit ederek bir video çektim. Bu videoda süre bir tık geç başlıyor gibi ama çekemediğim shotta böyle bir şey olmamıştı. İkisini de referans almamak lazım bence, daha fazla denememde fayda var. Ama şahsi kanaatim çekemediğim shottakine daha yakın bir performansa sahip olduğu yönünde. Bir de şu var bu denediğim mod Espresso Modu mu ondan da emin değilim. Farkındaysanız akış durmasına rağmen bardağı alana kadar saymaya devam ediyor. Sözün özü şimdilik bana güvenip almanızı ya da almamanızı önermem 😀

Emeğiniz için çok teşekkür ederim, beni yeterince ikna etti. Bakıldığında bu tarz bir cihaz için fiyat bana çok uygun geldi. Size iyi tatiller dilerim.

Geri