• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Meticulous Espresso / Kickstarter Projesi - Yeni Espresso Makinesi

gokhanaygun

Barista
İsim
gokhanaygun
Daha fazla  
İsim
gokhanaygun
Espresso Makinesi
Rocket Giotto
Değirmen
Rocket Faustino 3.1, Timemore C3s Pro
Ekipmanlar
Kalita 155, Hario Syphon, V60, Nanopresso, Aeropress, Kruve Brewler, Ikea Mokapot, Hario Mizudashi, Hario Ice Maker,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Mamak
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Mamak, Çankaya, Çukurambar
Meticuluos Espresso

Performansı bilemiyorum ama çok güzel görünmüyor mu? Yeni bir Fellow mu geliyor dersiniz. Ben çok beğendim, detaylara linkten bakabilirsiniz.

Kickstarter Sayfası >

3fc0ea758ce7baf725f921802a97a176_original.png
8db6abef78556d9da0350b15c39b7a03_original.png

Daha önce youtubeda denk geldiğim kadarıyla güzel makine. Decent gibi basınç sıcaklık profillenebiliyor. Makinede görüldüğü üzere kazan vs yok, dolayısıyla üst üste shot almaya veya süt köpürtmeye uygun değil. Benim gibi süt çubuğunu hiç kullanmamis ve etrafında espresso sever kimse bulunmayan birisi için çok da önemli değil. Tek shot için su döküyorsunuz, üzerinde pid de var ve suyu belirlediğiniz sıcaklığa getiriyor. Shot için de gramaji belirliyorsunuz ve dahili tartisiyla uygun ağırlıkta shotu durduruyor.

İşin özeti bence güzel makine, denenebilir. Aldığınız shot dandik çıkar da sink shota dönerse ikinci shot için ne kadar su eklemek ve ne kadar beklemek gerekli, iki üç shotluk su alır mı, sıcaklık gerçekten tutarlı mı, tarti tekliyor mu detaylı inceleyip görmek lazim.

Türkiye'den biri hepimizin yakınen tanıdığı biri olmak üzere iki kişi aldı. Teslim sonrası bol bol deneme yazıları gelir umarım :)

Teslimatlar Mart 2025'e ertelenmiş. Sanırım hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisi çok erken evredeyken bu projeden paramı çekmek oldu. Vaat edilen teslim tarihini 1 sene geçti daha hâlâ yok şu parçanın prototipini yaptık yok bu parçanın kalıbını ürettik diye paylaşım yapıyorlar.

Geri