• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mert Sezer Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knsgnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knsgnn

Barista
İsim
Kansu
Daha fazla  
İsim
Kansu
Geçtiğimiz aylarda James Hoffmann’nın bir videosuna konu olan YouTuber Kahve markaları akımına ülkemizden katılan benim bildiğim ilk marka (Ağırsağlam Youtube kanalı Taft coffee’nin ürününü kendi adıyla pre workout olarak satıyor ama Taft coffeeyi gizlemiyor o yüzden ayrı bir marka olarak sayılır mı emin olamadım) mertsezerkahve.com olmuş. Mert Sezer gezelim görelim tadında vloglar çeken biri sitesinde kahvelerle ilgili hasat yılı, tedarikçi ve kahveyi kimin kavurduğu gibi bilgiler olmasa da alçağı kahvede bunu aramayanlar ve uygun fiyatlı kahve denemek isteyen arkadaşlar inceleyebilir. Benim kendisinden herhangi bir alışverişim olmadı belki ofiste kahve alma sırası bana gelince kendisinden alışveriş yapabilirim.

Ben Romm cafe ile Ayhan Mortepe yi görmüştüm. Ben prensip olarak bunu sempatik buluyorum. Sevilen youtuber başkasının malını satacağına arkasında duracağı kendi malını satsın. Burada bazıları gönül verip, emek verip belki de sıyrılacak ama bir çoğu sevenlerini küstürüp yok olacak. Ben de youtube videoları yapmak istiyorum ama karizmatik bir ses tonum, akıcı şivesiz bir konuşmam, azmimin ve vaktim yok. Mert Sezer Moka Pot videosunu izlemiştim. Temiz anlattığına şahit olmuştum

Merhabalar. Adımın buralarda geçtiğini görünce hemen bir selam vereyim istedim. Öncelikle bu güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederek başlayayım sözlerime. Çocukluğumdan beri evinde kahve kültürü ile büyümüş birisi olarak hayatımda kahve hep vardı. Youtube videolarımda da gittiğim her yerde kahve molası verir, kahveyi vloglarıma dahil ederim :)
Yıllardır kendi kahve markamı çıkarmak hep aklımın bir köşesinde vardı, açıkçası pandemiden dolayı gezilere ara vermem bu hayalimi gerçekleştirmem için bahanem oldu.
Vakit ayırıp bu güzel düşüncelerinizi ve benim kendimi geliştirebilmem için açıklıkla görüşlerinizi paylaştığınız için bende seve seve bir kaç konuya değinmek istedim. Öncelikle aldığım kahveleri ülkemizin en büyük ithalatçılarından bir tanesinden alıyorum. (İsmini vermek istemememi mazur görün lütfen, ama illa ki öğrenmek isteyen arkadaşlar olursa özel mesajla tabii ki söylerim.) Kahvelerimi kendim kavuruyorum. Yıllardır kahve kavuran arkadaşlarımızla kendimiz hallediyoruz. Özetle kimseden hazır kahve almıyorum.
Açıkçası tek istediğim beni bir şekilde tanıyan, kahve zevkime ve kaliteden ödün vermeyeceğime güvenen dostlara seçtiğim kahveleri ulaştırmak. Fiyatlar konusunda tek rakibimin THY ( :p ) olma sebebi amacımın kardan önce markamla uygun fiyata kaliteli kahve satmak için çabalıyorum. Sizlerin bu güzel paylaşımlarını görünce de çok mutlu oluyorum. Tekrar teşekkür ederim.
*Bu arada sayın mustafaipek'in mesajını görünce moka pot çekilişini yapmadığımı hatırladım. Bu hafta ilk işim o çekilişi yapmak.
Geçtiğimiz aylarda James Hoffmann’nın bir videosuna konu olan YouTuber Kahve markaları akımına ülkemizden katılan benim bildiğim ilk marka (Ağırsağlam Youtube kanalı Taft coffee’nin ürününü kendi adıyla pre workout olarak satıyor ama Taft coffeeyi gizlemiyor o yüzden ayrı bir marka olarak sayılır mı emin olamadım) mertsezerkahve.com olmuş. Mert Sezer gezelim görelim tadında vloglar çeken biri sitesinde kahvelerle ilgili hasat yılı, tedarikçi ve kahveyi kimin kavurduğu gibi bilgiler olmasa da alçağı kahvede bunu aramayanlar ve uygun fiyatlı kahve denemek isteyen arkadaşlar inceleyebilir. Benim kendisinden herhangi bir alışverişim olmadı belki ofiste kahve alma sırası bana gelince kendisinden alışveriş yapabilirim.

Merhabalar @mertsezer,
Forumda Black Friday zamanı bir gönderinize rastlamıştım, kahve stoğum o zamanlar vardı, alım yapmamıştım, şimdi yeni yıla girerken bir alım için sizlerden kahve alacağım.
Kahveleri sipariş üzerine mi kavuruyorsunuz? Bir de dükkana/kavurmahaneye uğrama, sohbet etme, gelmişken de kahveleri alma şansımız var mıdır?
Teşekkürler, sevgiler!

Merhabalar @mertsezer,
Forumda Black Friday zamanı bir gönderinize rastlamıştım, kahve stoğum o zamanlar vardı, alım yapmamıştım, şimdi yeni yıla girerken bir alım için sizlerden kahve alacağım.
Kahveleri sipariş üzerine mi kavuruyorsunuz? Bir de dükkana/kavurmahaneye uğrama, sohbet etme, gelmişken de kahveleri alma şansımız var mıdır?
Teşekkürler, sevgiler!
Merhabalar,

Sizin vasıtanız ile Kahve Kulübü üyelerine ufak bir spoiler vereyim, sadece bu hafta sonu geçerli indirim kuponlarının yer aldığı bir kampanya çıkacağız. İsterseniz o kampanyayı bekleyin öyle satın alın :)

Sipariş üzerine özel kavurma yapmıyorum. Kahvelerimi kavurduktan sonra elimde tutma sürem bir ay. Lakin bir çok kahve bırakın bir ayı bir haftayı bile çıkaramıyor.

Pandemi sonrası seve seve sizlere bir kahve ikram etmekten mutluluk duyarım.

Geri