Merhaba herkese, siemens eq6 kahve makinem var. kahve makinesinden ne yazık ki kahve gelmemeye başladı. internette seramik valf sorunu olduğunu öğrendim. Mersin'de güvenilir, işinin ehli bir servis biliyor musunuz?
Kullanma kılavuzundaki bütün temizleme talimatlarını uygulayın. Özellikle demleme grubunu çıkarıp sadece su ile temizleyin. Eğer düzelmiyorsa servislik bir sıkıntı vardır. Garantisi varsa kesinlikle yetkili servise götürün. Bence yoksa da yetkiliye verin kahve makinesi tamir edecek özel servis var mıdır bilmiyorum.Merhaba herkese, siemens eq6 kahve makinem var. kahve makinesinden ne yazık ki kahve gelmemeye başladı. internette seramik valf sorunu olduğunu öğrendim. Mersin'de güvenilir, işinin ehli bir servis biliyor musunuz?
Garanti kapsamında yaptıracaksanız yetkili servis listesinden bakabilirsiniz.
Arkadaşımın ofisinde de tam otomatik Siemens var. Onda da bir ara kahve gelmiyor acaba bozuldu mu diye danışmıştı, baktığımızda derin temizlik yapılması gerekiyordu sadece. Eğer çok koyu kavrulmuş kahveleri uzun süre kullandıysanız temizlik prosedürünü birkaç defa yapmanızda fayda var. Hatta eliniz yatkınsa dozajlama bağlantısını söküp temizlemeyi deneyebilirsiniz. Biz öyle yapmıştık arkadaşın cihaza.
Kullanma kılavuzundaki bütün temizleme talimatlarını uygulayın. Özellikle demleme grubunu çıkarıp sadece su ile temizleyin. Eğer düzelmiyorsa servislik bir sıkıntı vardır. Garantisi varsa kesinlikle yetkili servise götürün. Bence yoksa da yetkiliye verin kahve makinesi tamir edecek özel servis var mıdır bilmiyorum.
Geçmiş olsun hocam. Makinenin kalbi bozulmuş.Merhabalar, öncelikle geç döndüğüm için kusura bakmayın, bayram için yolculuk, hediyeler derken fırsat bulamadım. temizlik prosedürlerini 3 kez yaptım, kireç çözücü ve tablet işlemini uyguladım. ancak bir işe yaramadı. siemens'i aradım ve yetkili servise yönlendirdi. oradaki eleman da sorunun demleme ünitesinin arızalı olmasından ötürü olduğunu söyledi. sipariş edeceğiz. birkaç güne gelir sanırım.
tekrar teşekkürler cevaplarınız için, iyi bayramlar.
teşekkür ederim. evet, aynı makineden iki tane var. biri daha sık kullanılıyor, biri seyrek. korkuttu vallahi, belki satışa çıkartırım, yerine öğütücü alıp kullanmak daha mantıklı geliyor. iyi bayramlar dilerim.Geçmiş olsun hocam. Makinenin kalbi bozulmuş.