• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Merhabalar

huspus

Aktif Üye
İsim
Hüseyin
Daha fazla  
İsim
Hüseyin
Espresso Makinesi
Breville 860
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60
Herkese merhabalar,

Hüseyin ismim, Tolga sağolsun güzel sohbeti ve tebessumleri ile grubunuzdan bahsetti, bir bakayim diye aksam 9 gibi girip gece 02.30 da zorla uyuyup sabah küçük adamin baba baba sesleri ile 7.30 gibi merhaba dediğim bir pazar gününden sizlere de selam olsun...

Emeği geçen herkesin ellerine saglik, cok keyifli, çok degerli bilgilerin paylaşıldığı bir forum, kendi adima paylaşımlar icin cok teşekkür ediyorum.

Uzun zamandir breville 860 ile espresso deneyimlerim (5 sene olmuştur) 3. Nesil kahve merakim ve yeniliklere açık bir yapim var. Kahve olmazsa olmaz degil ama olursa lütfen taze ve guzel olsun tarafındayim :) İstanbul'da yaşıyorum, bu siralar gunde 1 ya da 2 bardak minimum kahve tüketimimiz var. Gördüklerim ile yeni yeni v60-origami tarafına merak salip o tarafi da denemek peşindeyim.

Keyifler bol olur umarim, selamlar herkese...

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Merhabalar hoşgeldiniz foruma :)

huspus

Aktif Üye
İsim
Hüseyin
Daha fazla  
İsim
Hüseyin
Espresso Makinesi
Breville 860
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60
Hoş buldum, çok teşekkürler 😊

huspus

Aktif Üye
İsim
Hüseyin
Daha fazla  
İsim
Hüseyin
Espresso Makinesi
Breville 860
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60
Şaka maka bulastim gibi, o video senin bu bilgi benim bakıyorum yazilanlara 😊 Ekipmanlar comandante dışında tamam, ilk denemeler en geç haftasonu. Keyifle takipteyim sizleri...

Hoş buldum, cok teşekkür ederim...