• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar.

İsim
Aydın
Daha fazla  
İsim
Aydın
Merhaba arkadaşlar, Ankara'dan herkese selamlar. İsmim Aydın, Ankara İli Çankaya İlçesi Aşağı Ayrancı semtinde oturuyorum.
Uzun zamandır eşimle birlikte french press yöntemiyle filtre kahve tüketiyoruz; son zamanlarda ise 3. nesil kahve demleme işine merak salmaya başladık. Ben de evimde daha güzel kahveler içebilmek için V60 kahve demleme ekipmanlarından bazılarını temin etmeye başladım. Şimdilik deneme alıştırmaları yapıyorum; henüz kahve paketleri üzerinde yazan notaları tam duyumsayamasam da biraz daha çabayla güzel fincanlar ortaya çıkacak diye düşünüyorum:)
Şu sıralar bu işle ilgili araştırmalar yaparken bu siteyle karşılaştım, ben de sizlere katılmaya karar verdim. Buradan alacağım her türlü bilgi için teşekkür ediyorum. Şimdiden hoş buldum.

Hoş geldiniz foruma. Evde nitelikli kahve içmek istiyorsanız basitten başlayıp zamanla daha iyi demleme cihazlarına geçebilirsiniz.
Benim başlangıç için size tavsiyem:
  • Hario v60 filtre kağıdı
  • Mutfak tartısı 0.1 gr olursa daha iyi olur ama 1 gr da iş görür
  • Hario plastik dripper bulamazsanız gıda ile uyumlu hunide olur.
  • Birde el değirmeni taze kahve çekmek için. Burada bütçenize göre seçenekler çok ama başlangıç için sözen ile başlayabilirsiniz.

Hoş geldiniz.

Geri