• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar

kemalicecek

Yeni Üye
İsim
Eren Kemal İçecek
Daha fazla  
İsim
Eren Kemal İçecek
Değirmen
Comandante C40 nitro blade mk4
Ekipmanlar
Aeropress - V60 Decanter
Selam kahve severler,

Ismim Kemal, Istanbul'da yasiyorum, 2014-2015'ten beri beri daha nitelikli kahve pesindeyim. Aeropress ve Hario Skerton kullanicisiydim, gun itibari ile bir adet Hario V60 Decanter ve yillardir hayalini kurdugum bir Comandante sahibi de oldum, tarti olarak da kendi yaptigim bir tartiyi kullaniyorum. 😊 Uzun zamandir Petra disinda bir yerden kahve almadigimi fark etmenin uzuntusu ile tekrar sahaya atilip, dukkan dukkan gezmek, yeni kahveler icmek yeni insanlar tanimak niyetiyle araniza katildim.

Merhaba, hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz aramıza :)

Hoş bulduk 😊 teşekkürler. Bugünlük yine Petra’dan kahve alacağım sanırım. Yeni oyuncaklarımla bildiğim bir kahveyi denemek istiyorum. Ama sonrasında varsa İstanbul için bir listeniz, daha genel de olsa kesin için deneyin dediğiniz kahveler, memnuniyetle denerim. Aylık kahve deneme olayınıza da çok heyecanlandım, o işe de en kısa zamanda bulaşmak istiyorum. :)

Geri