• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

merhabalar..

Recep Mirza

Barista
İsim
Recep Mirza Yeşilay
Merhabalar ben Recep Mirza Afyonkarahisar'da yaşıyorum birkaç ay önce bir arkadaşımın french preste demlediği nitelikli kahveler arayıcılığıyla kahve dünyasına giriş yaptım, formu birkaç aydır takip etmeme rağmen tanışmak bugüne nasipmiş. yakın zamanda molent g50 değirmen ve v60 sahibi oldum. Daha önceleri hiç kahve içmediğimi ve kahve denilen nimetin nasıl bir şey olduğunun yeni yeni farkına varıyorum :) formdaki tüm arkadaş ve dostlara saygı ve selamlarımla...

Hoşgeldiniz

A, selam, hoş geldin

Hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz aileye

Geri