• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goki

Barista
İsim
Gökhan Çancılar
Daha fazla  
İsim
Gökhan Çancılar
Değirmen
Markasız Seramik Değirmen
Ekipmanlar
Hario Mini Mill Plus, Hario v60 Plastik Dripper, barista ibriği, ısı ölçer, french press, server, tartı, delter press, Kompresso, aeropress, Brikka Moka Pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İzmit
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Derince
Merhaba,
Baktım kahve severler burada geldim. v60 ve French Press demliyorum. Nitelikli kahve olayına yeni girdim. Daha üçü bir arada'nın tadını unutmadım. :) Öğrenmek, daha çok sormak için buradayım.

selamm

Merhaba hoşgeldin aramıza.Valla burda hepimiz her an bir birimizden bir şey öğreniyoruz .
🎩
🙎🏻‍♂️
🧥

Hoş buldum teşekkür ederim :)

Merhaba Gökhan Bey, Hoş geldiniz.

hoş geldiniz

Hoş geldiniz.

Hoş geldiniz Aileye

Geri