• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar!

fatihdinc

Yeni Üye
İsim
Fatih
Daha fazla  
İsim
Fatih
Değerli forum üyesi arkadaşlar, herkese merhaba,

Ben Fatih, İstanbul'da ikâmet eden bir kahve severim. Medya sektöründe çalışıyorum. Buradaki çoğu arkadaş gibi kahveye olan sevgim ve tutkumdan dolayı foruma katılmaya karar verdim. Bu güzel mecrada, nitelikli bilgi alışverişi sağlayacağımızdan eminim.

Bundan 5-6 sene evvel Şerif Başaran'la tanıştıktan sonra nitelikli kahvenin ilk tadını (zehrini mi desek) aldım, o günden beri de bırakamadım :)

Naçizane katkım olur mu bilmem ancak buradaki güzel sohbetin bir parçası olmak ve faydalanmak istiyorum. Kendim de dahil olmak üzere kahve deneyimlerimizi paylaştığımız ufak bir arkadaş grubumuz da var (@cagrierdogan onlardan bir tanesi mesela). Hem onlarla yaptığımız paylaşımlarla, hem de bir iki yakın barista/roaster arkadaşımla kahveye dair tutkumuzu mümkün olduğunca geliştirmeye çalışmaktayım.

Selamlar

Selamlar Hoşgeldiniz

Hoş geldiniz aramıza.

Geri