• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Merhabalar

LunarLeoma

Üye
İsim
Ahmet Ata
Daha fazla  
İsim
Ahmet Ata
Sevgili kahve severler , sanırsam forumun en genç kahve sever üyesi olabilirim 17 yaş ile . Aslında uzun zamandır kahve içiyorum ve bir çoğumuz gibi french press ile başladım yaklaşık 3 yıl önce . İlk başta kahveyi öğütülmüş olarak ve starbuckstan alıyordum tabi o zaman için bana yeterli geliyordu ama o zamanlar daha böyle forumlar gelişmediği için ve "nitekli" kahve kavurucu sayısı az olduğu için ara verdim. Geri döndüğümde ise bu tür forumların gelişmiş olduğunda ve aklımın alamayacağı kadar güzel kavurucuların piyasaya katıldığını fark ettim . Şuanda aktif olarak moka pot kullanıyorum ve moka pot'un cupping için mükemmel bir araç olduğunu düşünüyorum . Öğrenci olmamdan dolayı hemen ekipman değişikliğine gidemiyorum daha yeni homojen öğüten el değirmeni alabilecek parayı biriktirebildim . Bu arada konyada yaşıyorum bunu ekstra bilgi olarak vereyim konya içinde bana farklı demleme yöntemlerini gösterebilecek ve yardım edecek biri olursa sevinirim . Güzel kahveli günler dilerim

LunarLeoma

Üye
İsim
Ahmet Ata
Daha fazla  
İsim
Ahmet Ata
Bu arada belirtmeyi unutmuşum starbuckstan sonra sözen değirmene geçtim ve kullanmaya devam ediyorum

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen