• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar KahveKulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ocKzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ocKzz

Yeni Üye
İsim
Ömür Cemal KAZAZ
Daha fazla  
İsim
Ömür Cemal KAZAZ
Merhabalar
Ben Ankara'da iyi bir kahvesever kendince de bir ev baristasıyım 😀
Fakülte yıllarımın başından itibaren(yaklaşık 10 yıldır) iyi kahve arayışım en önemli hobim haline geldi. İlk başlarda kahhve com'dan sözen el degirmeni ve chemex( o zaman sadece tasarımını beğendiğim için almıştım) alıp kendimce kahve demlemeye başlamıştım. Zamanla, önce yoğun öğrencilik sürecinden şimdi de çok daha yoğun asistanlık serüvenimden vakit buldukça kendi iyi kahveyi araştırmaya çalışıyorum. Gerek sosyal medya hesapları gerek ticari firmalarından takip ettiğim birçok kahvesever ve benim gibi ev baristalarının buluştuğu bu kulübe üye olmakta oldukça geç kalmışım. Harika bir platform... Kahve kulübü kurucularına bu harika fikirlerinden ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Odanızdan kahve kokusu eksik olmasın 😄

Merhaba hoş geldiniz

Kulübe Hoşgeldiniz :)

Geri