• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar Kahve Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arıcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arıcı

Barista
İsim
Ayhan-Meş Arıcılık
Daha fazla  
İsim
Ayhan-Meş Arıcılık
Değirmen
Timemore
Merhabalar Kahve Kulübü,
Ben hem bir bal üreticisi hem de bir kahve tutkunuyum. Nitelikli kahve ile olan ilişkim 3 sene kadar önce başladı. Başlarda eski bir değirmenim ve V60'ım vardı; zamanla yeni ekipmanlar edinerek kahve alanımı genişlettim; şimdilerde timemore değirmenimi kullanarak hem V60 ile hem de aeropress ile filtre kahveler demliyorum. Kahve Kulübünü uzun zamandır kayıt olmadan takip ediyordum, artık aranıza katılma vakti gelmişti sanırım. Yalnız hesabi açarken, kullanıcı ismini "Arıcı" yapmayı düşünürken (sıkı bir Theo Angelopoulos hayranıyım çünkü), dalgınlıkla ticari olarak kullandığım ismi koymuş bulundum. Ancak ilk bir ay kullanıcı ismi degiştirilemediği için şu an mudahale edemiyorum isim kısmına. Site yöneticileri eğer bu konuda yardımcı olurlarsa minnettar olurum.
Neyse, aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Umarim sizlerle birlikte güzel kahveler demleriz.
images (3).jpeg

Merhabalar Kahve Kulübü,
Ben hem bir bal üreticisi hem de bir kahve tutkunuyum. Nitelikli kahve ile olan ilişkim 3 sene kadar önce başladı. Başlarda eski bir değirmenim ve V60'ım vardı; zamanla yeni ekipmanlar edinerek kahve alanımı genişlettim; şimdilerde timemore değirmenimi kullanarak hem V60 ile hem de aeropress ile filtre kahveler demliyorum. Kahve Kulübünü uzun zamandır kayıt olmadan takip ediyordum, artık aranıza katılma vakti gelmişti sanırım. Yalnız hesabi açarken, kullanıcı ismini "Arıcı" yapmayı düşünürken (sıkı bir Theo Angelopoulos hayranıyım çünkü), dalgınlıkla ticari olarak kullandığım ismi koymuş bulundum. Ancak ilk bir ay kullanıcı ismi degiştirilemediği için şu an mudahale edemiyorum isim kısmına. Site yöneticileri eğer bu konuda yardımcı olurlarsa minnettar olurum.
Neyse, aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Umarim sizlerle birlikte güzel kahveler demleriz.
Ekli dosyayı görüntüle 21856
Theo Angelopoulos 💛💛

Merhabalar Kahve Kulübü,
Ekli dosyayı görüntüle 21856

Hoş geldiniz.

Merhaba hoş geldiniz bunlar da benim minikler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220907_235141_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220907_235141_com.android.gallery3d.jpg
    110.2 KB · Görüntüleme: 16
Çok güzeller, ne güzel bir şeyle uğraşıyorsunuz/uğraşıyoruz.

Geri