• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar istanbul/Bağcılardan tüm kahve severlere selamlar :)

MujoCoffee

Yeni Üye
İsim
Mücahit
Firma
Mujo Coffee
Daha fazla  
İsim
Mücahit
Espresso Makinesi
Sage Appliances Ses880 Barista Touch
Değirmen
Eureka Drogheria MCD4 - 85mm
Firma
Mujo Coffee
Ekipmanlar
Sage Appliances Ses880 Barista Touch ve Eureka Drogheria MCD4 - 85mm
Merhabalar arkadaşlar :) Ben Mücahit Uzunay :) Mujo Coffee'nin kurucusu aynı zamanda sahibiyim, 2022 Ekim ayında kahve sektörüne giriş yaptım. ilk olarak kahve ekipmanları ve aksesuar ile başladım ve şu anda perakende ve toptan kahve çekirdeği ile satışımız bulunmakta :) Şu an için sitemiz yapım aşamasında ama Trendyoldan ürünlerimize bizlere ulaşabilirsiniz :) Sayfamızın linki; https://ty.gl/xojb0e9ycs
Tüm Kahve Kulübü arkadaşlara sevgi ve saygılarımla sağlıklı günler dilerim :)

Son düzenleme:
Hocam merhaba kahvelerin sitede kavrulma tarihi ve hasat tarihlerini göremedim. Bu önemli detayları eklerseniz çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar :) Ben Mücahit Uzunay :) Mujo Coffee'nin kurucusu aynı zamanda sahibiyim, 2022 Ekim ayında kahve sektörüne giriş yaptım. ilk olarak kahve ekipmanları ve aksesuar ile başladım ve şu anda perakende ve toptan kahve çekirdeği ile satışımız bulunmakta :) Şu an için sitemiz yapım aşamasında ama Trendyoldan ürünlerimize bizlere ulaşabilirsiniz :) Sayfamızın linki; https://ty.gl/xojb0e9ycs
Tüm Kahve Kulübü arkadaşlara sevgi ve saygılarımla sağlıklı günler dilerim :)
Selamlar ben Emirhan, ben de Bağcılarda oturuyorum, şuan askerdeyim ama, eğer bir dükkanınız vs varsa gelince ziyaret etmek isterim, veya işiniz ile ilgili sohbet etmek isterim bir şeyler öğrenirim, iyi günler 🙃

Geri