• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

Alihan__

Yeni Üye
İsim
Ali han yarar
Daha fazla  
İsim
Ali han yarar
Merhaba. Antalya dan katılıyorum. 2 yıl kadar işim gereği Belçika da yaşadım ve burada kahve bağımlısı oldum. Orada içtiğim kahvenin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ancak lungo yada duble espresso olduğunu tahmin ediyorum. Ve o kahvenin tadını maalesef henüz bulamadım. Gelirken kendime delongi nin espresso makinesini aldım getirdim. Şuan değirmenim yok. Öğütülmüş alıp o şekilde tüketiyorum. Sorularım var. Uygun konu başlığına soracağım. Tekrar merhabalar. Alihan

Merhaba hoş geldiniz iyi espresso için bir değirmen şart diyebilirim hazır öğütülmüş kahvede sorunlar yaşamanız muhtemel

Bu arada makinem delongi
Merhaba hoş geldiniz iyi espresso için bir değirmen şart diyebilirim hazır öğütülmüş kahvede sorunlar yaşamanız muhtemel
Teşekkürler. Bu arada makinem delongi ec685. Galiba bana lazım olanlar basınçsız portafiltre (yada modifiye) değirmen ve tamper. Doğrumu Berkay bey

Bu arada makinem delongi

Teşekkürler. Bu arada makinem delongi ec685. Galiba bana lazım olanlar basınçsız portafiltre (yada modifiye) değirmen ve tamper. Doğrumu Berkay bey
Şuanki portafiltreniz nasıl bilmiyorum ama eğer sepetiniz basınçlı sepetse öğütüm o kadar fazla hissedilmeyecektir ama eğer basınçsız sepette yapmak isterseniz değirmen ve tamper gerekli olacaktır evet

Hoşgeldiniz kesinlikle basınçsız sepet kullanmanızı öneririm.

Geri