• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba!

Ye olde Velleda

Yeni Üye
İsim
Tayyar
Daha fazla  
İsim
Tayyar
Değirmen
İçinden karabiber bile geçmiş 8 yıllık bir Sözen ve beni büyük hayal kırıklığına uğratan bir KG79
Ekipmanlar
Tek bir kişi için fazla büyük bir French Press ve Güral Porselen v60 çakması
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşevler
Herkese Merhaba!

Adım Ye olde Velleda ama tanıdıklarım bana Vel diye hitap eder. Yıllar önce tamamen rastlantı sonucu kahve ile tanışmam sonucunda ben de bu dipsiz kuyuya düşmüş bulunmaktayım ( Yıllar dediğime bakmayın hala giriş seviye bir homebrewer sayılırım). Bu siteyi de benzer bir şekilde rastlantı sonucu keşfettim.

Profilimde de yazdığım gibi daha kahve kavramının bir hecesini bile keşfedecek ekipmana maalesef sahip değilim ancak elimdekileri de en fazla şekilde kullanmak en büyük isteğimdir. Bu sebeptendir ki bu rotada yapılacak her türlü tavsiyeye sonuna kadar açığım yeter ki uygun bir dille yapılsın. Dileğimdir ki bu site ile ilişkim de bu yönde gelişsin.

Herkese keyifli demlemeler dileğimle!

Ye olde Velleda

Merhaba, hoşgeldiniz

Herkese Merhaba!

Adım Ye olde Velleda ama tanıdıklarım bana Vel diye hitap eder. Yıllar önce tamamen rastlantı sonucu kahve ile tanışmam sonucunda ben de bu dipsiz kuyuya düşmüş bulunmaktayım ( Yıllar dediğime bakmayın hala giriş seviye bir homebrewer sayılırım). Bu siteyi de benzer bir şekilde rastlantı sonucu keşfettim.

Profilimde de yazdığım gibi daha kahve kavramının bir hecesini bile keşfedecek ekipmana maalesef sahip değilim ancak elimdekileri de en fazla şekilde kullanmak en büyük isteğimdir. Bu sebeptendir ki bu rotada yapılacak her türlü tavsiyeye sonuna kadar açığım yeter ki uygun bir dille yapılsın. Dileğimdir ki bu site ile ilişkim de bu yönde gelişsin.

Herkese keyifli demlemeler dileğimle!

Ye olde Velleda
Hoş geldiniz!

Geri