• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refugee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

refugee

Barista
İsim
mhmtctnr
Daha fazla  
İsim
mhmtctnr
Kahve Arkadaşlığı İl
Sakarya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Serdivan
Merhaba kahve severler. Yaklaşık bir yıldır granül kahve içmiyorum :D ve nitelikli kahve arayışım devam ediyor. Kahvede notalar denilen henüz tanımlayamadığım tatları bulmak gibi bir isteğim var bilmem başarabilirmiyim veya tabiri caizse o ağız veya damak bende varmı bilemiyorum :D . Mümkün oldukça kaliteli taze yeni kavrulmuş kahve çekirdekleri almaya çalışıyorum değişik yöreler deniyorum ilk mokapot ile başladım phin ve v60 deniyorum şu sıralar. Genel olarak sert gövdeli kahveler seviyorum asidite pek hoşuma gitmiyor. Dışarıda kahve içeceksem tek tercihim americano, kahveye su hariç hiçbirşey katılmamalı bence.

Foruma ara ara girip kahve konusunda bilgilenmeyi amaçladığım için üye oldum kahve çok fazla değişkenin olduğu bir konu dolayısıyla birçok demleme şeklini, oranları, kavurma dereceleri veya sıcaklık farklılıklarını tek başına deneyerek öğrenmek çok fazla zaman ve para kaybına sebep olur diye düşündüğümden en popüler oran bana da hitap eder düşüncesiyle aranızdayım.

Merhaba, hoşgeldiniz içtikçe yeni kahveler denedikçe damağınız gelişiyor forumda her ay toplu alım etkinliği oluyor her ay farklı bir kavurucudan kahve alıp beraber demleyip paylaşıyoruz burda siz de katılabilirsiniz eğer bu kahve olayını sevip devam etmek istiyorsanız kahve değirmeniniz yoksa kahvenin tadını daha da iyi alabilmek için bir değirmen almanızı tavsiye ederim

Hoşbulduk teşekkürler. Toplu alımı takip edeceğim. Şimdiye kadar hario seramik kullanıyordum commandante almak isterdim fakat ekonomik nedenlerle molent pocket sipariş verdim bakalım daha iyi tatlar alabileceğimi düşünüyorum. Forumu takipteyim 👍

Kahvede notalar denilen henüz tanımlayamadığım tatları bulmak gibi bir isteğim var bilmem başarabilirmiyim veya tabiri caizse o ağız veya damak bende varmı bilemiyorum
Kulübe hoşgeldiniz. Damağınızı eğitebilirsiniz zaman tanımanız lazım. Beklenti ile hareket etmek yerine bardakta ki kahveden keyif almaya bakın. Forum o kadar ilginç bir noktaya geldi ki kahve demliyor insanlar yoksa atom mu parçalıyor anlam veremiyorum.

Kulübe hoşgeldiniz. Damağınızı eğitebilirsiniz zaman tanımanız lazım. Beklenti ile hareket etmek yerine bardakta ki kahveden keyif almaya bakın. Forum o kadar ilginç bir noktaya geldi ki kahve demliyor insanlar yoksa atom mu parçalıyor anlam veremiyorum.
Hoşbulduk teşekkür ederim.

Kahveyi seviyorum, beni mutlu ediyor, dediğiniz çok doğru anın tadını çıkartarak "bardaktaki kahveden keyif alarak" gelişmek daha doğru...

Atomu parçalayacak seviyelere ulaşmam sanırım, mesela rakım olayını ilk öğrendiğimde yok artık demiştim yani :D

Geri