refugee
Barista
- İsim
- mhmtctnr
Daha fazla
- İsim
- mhmtctnr
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Sakarya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Serdivan
Merhaba kahve severler. Yaklaşık bir yıldır granül kahve içmiyorum
ve nitelikli kahve arayışım devam ediyor. Kahvede notalar denilen henüz tanımlayamadığım tatları bulmak gibi bir isteğim var bilmem başarabilirmiyim veya tabiri caizse o ağız veya damak bende varmı bilemiyorum
. Mümkün oldukça kaliteli taze yeni kavrulmuş kahve çekirdekleri almaya çalışıyorum değişik yöreler deniyorum ilk mokapot ile başladım phin ve v60 deniyorum şu sıralar. Genel olarak sert gövdeli kahveler seviyorum asidite pek hoşuma gitmiyor. Dışarıda kahve içeceksem tek tercihim americano, kahveye su hariç hiçbirşey katılmamalı bence.
Foruma ara ara girip kahve konusunda bilgilenmeyi amaçladığım için üye oldum kahve çok fazla değişkenin olduğu bir konu dolayısıyla birçok demleme şeklini, oranları, kavurma dereceleri veya sıcaklık farklılıklarını tek başına deneyerek öğrenmek çok fazla zaman ve para kaybına sebep olur diye düşündüğümden en popüler oran bana da hitap eder düşüncesiyle aranızdayım.
Foruma ara ara girip kahve konusunda bilgilenmeyi amaçladığım için üye oldum kahve çok fazla değişkenin olduğu bir konu dolayısıyla birçok demleme şeklini, oranları, kavurma dereceleri veya sıcaklık farklılıklarını tek başına deneyerek öğrenmek çok fazla zaman ve para kaybına sebep olur diye düşündüğümden en popüler oran bana da hitap eder düşüncesiyle aranızdayım.