• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

ozgurdunya

Üye
İsim
Özgür
Daha fazla  
İsim
Özgür
Merhaba,

Bir arkadaşımın uyarısıyla Kahve Kulübü’nden haberdar oldum. İki gün önce de kulübe üye oldum. Bir kaç başlığı da baştan sona inceledim. Tutkusunun peşinden hevesle giden insanları ve rafine paylaşımları görmek mutluluk verici. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.

Selamlar,
Özgür

Merhaba, hoşgeldiniz

Merhabalar Özgür Bey hoş geldiniz

Çok sağolun. El değirmeni ile ilgili başlıkları okuyorum. Ne kadar deneyimli arkadaşlar var. Hem ev demleyicileri hem sektörün içinden profesyonel insanlar... Harika!

Geri