• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

kahve.dedektifleri

Yeni Üye
İsim
Kahve Dedektifleri
Daha fazla  
İsim
Kahve Dedektifleri
Herkese merhaba,

Birkaç yıldır nitelikli kahveyi denemeye ve öğrenmeye çalışan bir kahveseverim. Deneyimlerimi ve kahve ile ilgili keyifli anlarımı da 2 arkadaşımla birlikte kahve.dedektifleri instagram hesabımızda paylaşmaya çalışıyoruz. Kahve Kulübü'nü de hesabımın keşfetine düşen bir içerik sayesinde gördüm ve buradayım.

Biraz gecikmeli de olsa hepinize sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Birkaç yıldır nitelikli kahveyi denemeye ve öğrenmeye çalışan bir kahveseverim. Deneyimlerimi ve kahve ile ilgili keyifli anlarımı da 2 arkadaşımla birlikte kahve.dedektifleri instagram hesabımızda paylaşmaya çalışıyoruz. Kahve Kulübü'nü de hesabımın keşfetine düşen bir içerik sayesinde gördüm ve buradayım.

Biraz gecikmeli de olsa hepinize sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.
Hoş geldiniz!

Hoşgeldiniz , gerçekten çok keyifli bir forum burası ,çok kaliteli bir kitle ve herkes birbirine çok saygılı ve yardımsever. Yarın 1 ay oluyor benim hergün minimum 5-6 saatimi geçirdim ilgimi çeken her şeyi okuyup öğreniyorum. İçime sinen bardaklar hariç %90 ekipmanımı tamamlamıştım ama bugünde Türk kahvesi merakım başladı ,hadi hayırlısı 😂 Soy cezve , stand ve Ocak yakın zamanda hedefim olacak gibi.

Hoşgeldiniz , gerçekten çok keyifli bir forum burası ,çok kaliteli bir kitle ve herkes birbirine çok saygılı ve yardımsever. Yarın 1 ay oluyor benim hergün minimum 5-6 saatimi geçirdim ilgimi çeken her şeyi okuyup öğreniyorum. İçime sinen bardaklar hariç %90 ekipmanımı tamamlamıştım ama bugünde Türk kahvesi merakım başladı ,hadi hayırlısı 😂 Soy cezve , stand ve Ocak yakın zamanda hedefim olacak gibi.
Hoş buldum, siz de hoş geldiniz öyleyse ☺️
Ben de eski konuları bile okudum büyük oranda, okudukça yeni bir şeyler öğrendim.
Malzeme konusunda kısıtlı seçeneğe sahibim ama çok şey öğreniyorum o kesin :)

Geri