• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mali01

Barista
İsim
Mali
Daha fazla  
İsim
Mali
Bir arkadaşım sayesinde bu form'u öğrendim. Denizhan teşekkürler. Kahve çok uzman olduğum bir alan değil ama form sayesinde sanırım kendime yetecek kadar bilgi edineceğim.Şimdiden paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu yıl emekli oldum artık emekli bir öğretmenim, 32 yıl öğrettim şimdi öğreniyorum...;)

Merhaba hoşgeldiniz foruma :)

Hoş geldin abi, seninle daha renkli bir forum oldu :) Pztesi günü Kahve Masası yayınını kaçırma :)

Hoşgeldiniz öğretmenim.👨🏼‍🚀

Hoş geldiniz hocam. Denizhan abi denk geldi yoksa “hocam” yok :).

Hoşgeldiniz aramıza :)

Bir arkadaşım sayesinde bu form'u öğrendim. Denizhan teşekkürler. Kahve çok uzman olduğum bir alan değil ama form sayesinde sanırım kendime yetecek kadar bilgi edineceğim.Şimdiden paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu yıl emekli oldum artık emekli bir öğretmenim, 32 yıl öğrettim şimdi öğreniyorum...;)
Hoş geldiniz aramıza. İyi forumlar.

Geri