Enes64
Üye
- İsim
- Enes çankaya
Daha fazla
- İsim
- Enes çankaya
- Espresso Makinesi
- Lelit MARA X
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Uşak
Merhaba aranıza yeni katılıyorum inşaat mühendisiyim Uşak’da yaşıyorum adım Enes Çankaya, 31 yaşındayım kahve içmeyi severim gastronomi ile ilgileniyorum aynı zamanda. Kendi tatlı ve kurabiye tariflerim var. Geleneksel talıları geleneksel tarifleriyle uygulamayı seviyorum. Ayrıca damağıma çok güveniyorum. Daha önce tadım yaptığım kurabiyeleri, kendim tarifini çıkarıp daha sonra yapıp kahvenin yanında ikram edilen o kurabiyeleri yapıp satıyordum öğrencilik yıllarımda. Sonra sadece kahve yapan bir kafeden iş teklifi aldım orda kahvelere çok merak sardım. Baristaları izlemeye başladım, tadımlar yaptım daha sonra kahveye merakım bu şekilde başladı.
Bir- iki haftadır takip ediyorum aslında kulübü. Yeni ekipmanlar alınca üye olup sizlerden destek almak istedim.
Makine olarak mara x aldım(daha elime ulaşmadı). Öğütücü olarak Eureka specialita aldım. İnş memnun kalırım.
Yıllar önce Beko’nun meşhur espresso makinesini kullanıyordum. Yeniden kahve deneyimlenmek ve kendimi geliştirmek istedim ve aranıza katıldım. Tekrardan herkese merhabalar.
Bir- iki haftadır takip ediyorum aslında kulübü. Yeni ekipmanlar alınca üye olup sizlerden destek almak istedim.
Makine olarak mara x aldım(daha elime ulaşmadı). Öğütücü olarak Eureka specialita aldım. İnş memnun kalırım.
Yıllar önce Beko’nun meşhur espresso makinesini kullanıyordum. Yeniden kahve deneyimlenmek ve kendimi geliştirmek istedim ve aranıza katıldım. Tekrardan herkese merhabalar.
Son düzenleme: