• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba Gaziantep'ten Selam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafa27

Barista
İsim
mustafa
Daha fazla  
İsim
mustafa
Espresso Makinesi
KONCHERO SERENA 5023A PID ESPRESSO MAKİNASI
Değirmen
Molent Pocket New (Version)
Ekipmanlar
V60,terazi,tamper,termometre,ekspresso ve filitre kahve makinası,pitcher,wdt,funnel,fuck screen
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Kahve sever biri olarak aranızda yeniyim espresso kahve makinası alarak serüverime başladım (delonghi bco264) ve ekipmanları daha sonra güzel bir kahve öğütücü molent pocket new seri espesso için kahve çekirdeği alıp öğütüp içmek istiyorum kahve çekirdekleri ile ilgili bilgim pek yok şuan bir kahve çekirdeği almak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz yardımcı olur musunuz çekirdek kahve cinsi hangisini almalıyım.

Kahve sever biri olarak aranızda yeniyim espresso kahve makinası alarak serüverime başladım (delonghi bco264) ve ekipmanları daha sonra güzel bir kahve öğütücü molent pocket new seri espesso için kahve çekirdeği alıp öğütüp içmek istiyorum kahve çekirdekleri ile ilgili bilgim pek yok şuan bir kahve çekirdeği almak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz yardımcı olur musunuz çekirdek kahve cinsi hangisini almalıyım.
@Niji Coffee Co. var Gaziantepte hem kahve içersiniz hem demleme şampiyonundan mis gibi bilgiler alırsınız, iletişime geçip müsait bir zamanda buluşun bence 😂

@Niji Coffee Co. var Gaziantepte hem kahve içersiniz hem demleme şampiyonundan mis gibi bilgiler alırsınız, iletişime geçip müsait bir zamanda buluşun bence 😂
evet forumda görmüştüm gidip ziyaret edeceğim en kısa zamanda ama şuan internet sitesinden hangi kahve almalıyım onu araştırıyorum en azından tadım bilgimö olsun sizinde önerisiniz varsa cevabınızı beklerim.

Hoş geldiniz, kulübün Antep Şubesi genişliyor. Merak ettiğiniz konular forumda mevcut; ama müait bir zaman buluşup Niji ziyareti yapabiliriz. Alireza Bey'le espresso ve bendeki robotla denemeler yapma sözümüz var

Hoş geldiniz, kulübün Antep Şubesi genişliyor. Merak ettiğiniz konular forumda mevcut; ama müait bir zaman buluşup Niji ziyareti yapabiliriz. Alireza Bey'le espresso ve bendeki robotla denemeler yapma sözümüz var
hoşbulduk halil bey dediğiniz robot manuel pres ile kahvenin akışını sağlayan makine diye biliyorum şuan tr de yok sanırsam dediğniiz gibi müsait bir zaman buluşup ziyaret edebiliriz bendede başlangıç olarak delonghi bco264 espresso+filitre kahve cihazı var

Öncelikle herkese zorla okuttuğum Niji ziyareti yazımın linkini bırakayım,
sonra Niji'den 1kg aldığım ve denemeye fırsat bulamadığım Haruki espresso serisi linkini bırakayım. Paketi açmadım isterseniz size 250gr vereyim deneyimleyin.

Öncelikle herkese zorla okuttuğum Niji ziyareti yazımın linkini bırakayım,
sonra Niji'den 1kg aldığım ve denemeye fırsat bulamadığım Haruki espresso serisi linkini bırakayım. Paketi açmadım isterseniz size 250gr vereyim deneyimleyin.
tabiki deneyimleyebilirim bende ilk kez böyle çekirdek kahve deneyimi elde etmiş olurum daha yeniyim neyin ne olduğunu pek bilmiyorum açıkcası :)

evet forumda görmüştüm gidip ziyaret edeceğim en kısa zamanda ama şuan internet sitesinden hangi kahve almalıyım onu araştırıyorum en azından tadım bilgimö olsun sizinde önerisiniz varsa cevabınızı beklerim.
Coffeenutz kavrum ve tadimda üzmez çoğu kahvesinden memnun kalırsınız, şuan aylik alimda coffee departmant var o da ayni şekilde güzel

merhabalar efendim, hoş geldiniz !

her zaman kapımız açık !:coffee::coffee:

Selam

Hışvahan'a yaptığım bir ziyaret sonrası ordaki çalışan arkadaşın tavsiyesiyle deneme fırsatı bulduğum Niji'yi ben de önerebilirim. Kahveye yaklaşımları tevazu sahibi ve sohbete çok açıklar. Murakami'den esinlendikleri seri de oldukça tatmin ediciydi.Yolları daim olsun.

Geri