• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Merhaba Ev Baristaları

neosinan

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
Merhabalar,

Ben Sinan, Yaklaşık 2 yılın aşkın bir süredir, 3. Nesil kahve ile ilgileniyorum ve 7-8 aydır, Denediğim ve genelde beğendim yöresel kahve çekirdekleri üzerine blog yazıyorum.

Tavsiye, yorum ve yapıcı eliştirilere açığım, Birbirimizden çok şey öğreneceğimi umuyorum.

Blogumun adresi;

İlgilenenler için denediğim Son bir kaç kavurucular Şu şekilde

Overdose
Probador Collectiva
Baristocrat

Merhabalar,

Ben Sinan, Yaklaşık 2 yılın aşkın bir süredir, 3. Nesil kahve ile ilgileniyorum ve 7-8 aydır, Denediğim ve genelde beğendim yöresel kahve çekirdekleri üzerine blog yazıyorum.

Tavsiye, yorum ve yapıcı eliştirilere açığım, Birbirimizden çok şey öğreneceğimi umuyorum.

Blogumun adresi;

İlgilenenler için denediğim Son bir kaç kavurucular Şu şekilde

Overdose
Probador Collectiva
Baristocrat
Hoşgeldiniz Sinan Bey, bu forum nitelikli ve takip edilebilir kahve çekirdeğine gönül vermiş kahveseverlerle dolu kocaman bir aile. Denediğiniz kahveleri ve sizde oluşturduğu hissiyatı buraya da yazabilirseniz çok müteşekkir oluruz. Bu büyük aileye tekrardan hoşgeldiniz.

Geri