• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta Epour

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B747
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

B747

Barista
Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Otomatik v60 için ilk denemesini epos ile yapmıştı melitta. Demleme tarafı gayet başarılı idi aslında ama kahve severler yanında dahili gelen öğütücüye çok karşıydı. Melitta bu yakarışları dinlemiş olacak ki, tek demleme tarafını "Epour" adı altında piyasaya sürdü. Başarılı bir satış sayısı yakalaması yüksek gibi duruyor. İsmi konusunda biraz araştırma yapmamışlar sanki, çünkü internette hangi site de aratırsanız aratın, otomatik düzeltme ile "melitta pour" a çeviriyor ve istediğiniz tam ürün karşınıza gelmiyor. Buyrun tanıtımı.

Paylaşım için teşekkürler. İlgimi çeken bir ürün oldu bu haliyle, 200€ gibi bir fiyatı varmış ve ülkemize girişini düşününce 3500tl gibi bir rakam geliyor aklıma.

Kendim için değil ama üşenen/deneyimi olmayan/beceremeyen kişilerin (özelliklede ev ahalisi 😊) v60 demlemeleri yapabilmesi için çok güzel bir seçenek olmuş. Böylece daha çok çekirdeklerin kalitesi konuşulabilir.

Tam benlik. Bir fırsat bulursam kendimi feda edip ilk kullanan kurban olabilirim. Fakat, bu tür makinalarda suyun dökülme yüksekliği sanki bir sorun teşkil ediyor. Sonra, müdahele etme imkanı olmaması da ayrı bir sorun.

Son düzenleme:
Denemek lazım aslında. Bir yanda manuel V60 bir yanda da bu cihaz. Eğer makine daha iyi yaparsa, kolum sahibinden satılık deyip alınır. Tabi fiyat da önemli bu etapta.

Edit: 200€ nerden baksan 5000 TL eder Türkiye'de :)

IMG_2773.jpegMakine ile denemeler yapıyorum gerçekten çok başarılı
Konusu pasif kalmış hortlatayım dedim :)

Geri