• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta Caffeo Passiona Ot vs Gaggia Cadorna Prestige

sisifosoyleni

Yeni Üye
İsim
Erdal
Daha fazla  
İsim
Erdal
İyi forumlar. İki model arasında çok gelip gidiyorum. Daha önce deneyimleyen arkadaşlar ikisinden hangisini almalıyım? Uzun vadede tam otomatik makineler arasında sizce tercih edilebilir olan hangisidir? Genellikle Espresso, americano, cappucino vb. gibi kahveleri tercih ediyorum.

Gaggia, philips ve saeco hepsi benzer makineler, ve hepsinde seramik burr oğütücüler kullanılıyor. Ben Delonghi kullanıyorum, memnunum. Bu ikisi arasında seçecekseniz ben olsam Melitta'yı seçerdim.

Bir de şunu izlemenizi tavsiye ederim:

Gaggia, philips ve saeco hepsi benzer makineler, ve hepsinde seramik burr oğütücüler kullanılıyor. Ben Delonghi kullanıyorum, memnunum. Bu ikisi arasında seçecekseniz ben olsam Melitta'yı seçerdim.

Bir de şunu izlemenizi tavsiye ederim:

Hocam ev kullanımı için seramik öğütücü tavsiye etmiyorsunuz sanırım. Doğru mu anladım? Philips grubu seramik kullanırken Melitta çelik öğütücü kullanıyor çünkü 🤔

Hocam ev kullanımı için seramik öğütücü tavsiye etmiyorsunuz sanırım. Doğru mu anladım? Philips grubu seramik kullanırken Melitta çelik öğütücü kullanıyor çünkü 🤔
Aslında ev yada ticari farketmez, seramik öğütücü tavsiye etmiyoruz.

Öğütüm tutarlılığı, ömrü gibi faktörler göz önünde bulundurulursa filtre kahve için dahi metal kesiciler her zaman daha önde :), bu arada tam otomatik makine alacak olsam mutlaka delonghi modellerini değerlendirirdim, yarı otomatik makinelerini ne kadar gömsekte otomatik segmentinde fiyat performansı en başarılı ürünleri çıkartıyorlar.

Geri