• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Mazzer Mini

emirsavas

Aktif Üye
İsim
Emir Savaş
Daha fazla  
İsim
Emir Savaş
Espresso Makinesi
Rocket Appartamento
Değirmen
Mazzer Mini Elec. Type A, Comandante C40 (American Cherry)
Ekipmanlar
Hario V60(02),Chemex(6), Bodum F.P, Soy CG3, Bialetti Moka Pot(6), Hario Scale, Hario Kettle(1.2L)
Merhaba arkadaşlar, hem tüm tip mazzer mini öğütücüler için kullanıcılar arasında bilgi alışverişinin olacağı bir başlık olsun hem de sorumu sorayım;

Mazzer Mini (64mm) kullanan arkadaşlar, espressoda 18gr öğütüm için ortalama kaç saniyeye ayarlı makineleriniz?

Bendeki süre saçma uzamaya başladı da kıyaslama yapacağım.

Son düzenleme:
Bende mazzer yok fakat her çekirdekte farklı olacaktır. Kimi çekirdeği daha ince öğütmek gerekiyor bu da süreyi uzatıyor.

Açıkçası kullandığım çekirdekler süreyi bu kadar uzatacak kadar açık kavurum değiller. Tahminen ortalama olarak olması gereken sürenin 2 katı gibi bir süre de öğütüyorum şuan.

Geri