• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

mvscoffee

Üye
Konum
İzmir
İsim
Uğur Tunçer
Daha fazla  
İsim
Uğur Tunçer
Espresso Makinesi
Cafflano Kompresso
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
V60, Kalita, Aeropress, Indian Woodneck, Syphon, French Press,Decanter v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Buca
Twitter
mvscoffee
Arkadaşlar mesajlar arasında kaybolmasın diye buraya ekliyoruz.

Arkadaşlar selam👋 Montag Coffee ile görüşmelerimizi tamamladık. Forumda henüz Montagdan bir temsilcimiz yok (ilerleyen günlerde katılacaklar). Fakat sizi bekletmemek adına mesajlarını iletmek istedim.

"Öncelikle Montag Coffee Roasters adına herkese selamlar bu ay bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bugünden itibaren ay sonuna kadar bütün kahvelerimizde %25'lik bir indirim oranıyla aranızda olacağız. 1 kiloluk paketlerimizde halihazırda olan %10'luk indirimin üzerine ekstra %25 indirimimiz devam edecektir. Sizler için tanımladığımız indirim kodu "KK25" olarak sisteme girilmiş ve kullanıma hazırdır. Şimdiden herkese keyifli alışverişler bol kahveli günler dileriz."

Alım ekibinden ufak bir tavsiye: Lütfen siparişlerinizi bayramdaki kargo durumlarını, kapanmadan dolayı alım miktarlarındaki yükselmeleri ve kargo sürelerinde yaşanabilecek olası gecikmeleri hesaba katarak oluşturun. Bu demek değil ki kahveler geç gelecek😀. Biz sadece hazırlıklı olunması adına önden uyarmak istedik. Bayram kargo durumlarını biraz daha açmam gerekirse 8 mayıs Cumartesi gününden itibaren 17sine kadar yok kargolar çalışmıyor sayabiliriz. Sadece 10-11 mayıs tarihlerinde 2 gün çalışacaklar. Bununla beraber bayram sonrası yığılmalara hazılıklı olalım.Tekrar belirtmekte fayda var bu yazdıklarım tüm bunların gerçekleşeceği anlamına gelmiyor sadece pozisyon almanız için tavsiye:LOL:.

Umarım keyifli bir alım olur🙏. Herkese bol kahveli bayramlar.

KahveKulübü Alım Ekibi.
 
Son düzenleme:
İlk defa bir toplu alımda tarafımı belli ederek Montag Coffee Roasters diyorum.

Hali hazırda kavurdukları nitelikli Afrika kahvelerinin (+1 Peru) yanı sıra koleksiyonlarına 3 nitelikli ve 1 "süper nitelikli" kahve eklediler. Harmanlarını da yenilediler.

Yeni getirdikleri çekirdeklerden Fortaleza'yı deneme imkanım oldu: https://montagcoffee.com/products/fortaleza Bu çekirdeğin hikayesini (https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/montag-coffee-roasters.123/post-82412) ve demleme deneyimimi (http://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/montag-coffee-roasters.123/post-87793) forumda paylaştım. Geçen ayın sonunda hayatını kaybeden Brezilyalı bir çiftçinin üretmiş olduğu bu kahve bana çilek ve çikolata tatlarının birbirine geçtiği güzel fincanlar verdi ve keşke daha çok alsaymışım dedirtti.

Ama asıl gözümü diktiğim "super specialty coffee" adı anılarak "limited series" etiketiyle satılan çarkıfelek ve böğürtlen tadım notlarına sahip El Mirador Natural Acetic Catiope oldu: https://montagcoffee.com/products/el-mirador-natural-acetic-catiope

Toplu alımda küçük gramlı tadım paketi veya iskonto gibi durumlar söz konusu olabileceği için daha rahat deneyimleme imkanı doğuyor. Tedarikçinin sitesinden karşılaştıran arkadaşlar Coffee Department'ın turuncu sakızlı El Mirador'uyla aynı olmadığını, farklı varyeteler olduğunu söylediler.

İşin açıkçası El Mirador'u sadece toplu alım olursa düşünürüm ama Fortaleza'yı toplu alımda Montag çıksa da çıkmasa da yeniden alacağım. Düzenli içilebilecek, çok keyifli bir kahve benim için.

Ayrıca her ne kadar özel çekirdekler getirmiş olsalar da, ürün ve iletişim yönünden defalarca olumsuz deneyim yaşattıklarını forumda okuduğum Probador Colectiva ile etik yönden ciddi derecede sorunlu uygulamalarını ve tavırlarını gördüğüm Null Coffee'den alım yapılması kararı çıkması durumunda aylık alıma katılmayacağımı en başta beyan ediyorum.

Sağlıklı bir ay, hayırlı bir alım olsun.

Not: @mtgg ve @mvscoffee 'yi online görünce aylık alım başlığının eli kulağındadır diye yazımı yazıp kenara atmıştım :D
 

Şuradan devam ederek, ben de Montag diyorum.
 
Güçlü Adaylar: yazılanlara göre ekleme yapıyorum
* Montag coffee
* Zumrut Karaca
* Overdose
* Kahve Fabrikası
* Probador (dikkat)
* Kimma
* At Origin
* William
* Paper Roasting Co
* Spada
* Coffeenutz


*** Anketlerde fazladan Celsius (geçen ayın kazananı) ve Petra var,
*** olması gereken Null yok-- Eylül'de olacakmış -- belli de olmaz karışık bu işler..


Şu an indirimi olan adaylar:
Incommon-RAMAZAN15
Calibre-Trendyol kampanyaları
Boxx-12 mayısa kadar geçerli sepette %15
Clean Cup-Bugün son sanırım "evdekal" kod %15
Petra-Trendyol kampanyaları
Coffeerem-Kod "nisan20" %20
Gordion-15 Mayıs'a kadar "GORDIONRAMAZAN" kod %15
 
Son düzenleme:
Kahve çeşitliliği ve merak etmemden dolayı bu ay oyum benim de Montag'a. Nisan ayını aratmayacak bir toplu alım olur umarım. Emek veren herkese teşekkürler:)
 
Kahvelerini genelde başarılı bulmama rağmen Petra’nın bence artık anketlerde bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Toplu alım mantalitemize uymuyorlar. Null olmadığı için bu ay paper’a oy verdim. Nisan ayında fazla kavrulmuş, yavan kahveler içtim umarım bu ay yüzümüz güler. 🙏
 
Kahve Fabrikası diyorum. Null olsaydı gözüm kapalı basacaktım:)
 
Ben de oyumu William'a veriyorum. Son seçkisinden çok memnum kaldım. Toplu alımla güzel bir deneyim olur kanaatindeyim.
 
Geri
Üst