• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs.2021 toplu alım MONTAG memnuniyet anketi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cleverfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Memnuniyet seviyeniz

• Çok memnunum

Oy: 58 28.0%
  • Memnunum

Oy: 83 40.1%
  • Eh işte

Oy: 49 23.7%
  • Hiç tatmin etmedi

Oy: 17 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    207
  • Anket kapatılmış .
Aylık alım kısmında tekrar sipariş vermeden deneyimlerimi paylaşmıştım. Benim için oldukça memnun edici bir alım oldu.
Refisa hiç sıkılmadan içilebilecek, çoğu kişinin beğendiği bir kahve ve benim 2 alımımda da tutarlı kavrumlar geldi.
Fortaleza maalesef kavrum açısından tutarlı durmuyor ve demlemelerde de çok aromatik bir bardak sunmadı. Degassing için biraz daha bekleyeceğim fakat düz bir fincan çıkartacak gibi duruyor.
Bombeyi yorumlardan ötürü korkarak almama rağmen oldukça beğendim. Null'un wolichu wachusuna benzettim fakat bombeyi daha çok sevdim (veya bu aralar böyle bir kahve arıyordum), muhtemelen beğenmeyen arkadaşlara kavrumu kötü gitmişti, yine de gün aşırı saman yazmanın diğer denemeyi düşünenler için çok faydalı olduğunu düşünmüyorum.
Idido ise hafif aromatik, f/p açısından oldukça keyifli bir kahve, emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.

İdido'yu beğendim
Nensebo refiso'yu beğendim
Bombe'yi beğenmedim.
İndirim oranı güzeldi.
Kargoda sorun yaşamadım.
Paketleme güzeldi. Kutu kokmuyordu.
250 Gr kahve fiyatları artık çok yükseldi. Bombe'yi indirimsiz (sanırım 100 TL idi) alıp zorla içmek çok can sıkıcı olurdu.
Artık 500 gram almıyorum. Begenmezsem o kadar kahveyi ne yapacağım diye...

Geri