• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Matkap ile El Değirmeni?

Hario electro solo ile xiaomi şarjlı matkap arasında fark yok. Ancak öğütülürken tutarlı besleme, basılı tutmadan rahat rahat öğütme ve hatta bunlara bağlı müthiş homojenite için kesinlikle @Motordante @uralavci

Doğrudan matkap ile hiç bir değirmeni kullanmanızı tavsiye etmem. Kontrol edemediğinizde değirmene zarar verebilirsiniz. Devri de çok önemli.

Electro solo da mantık olarak şarjlı bir tornavida gibi ama adaptörleri sayesinde sabitleniyor.

Motordante de bir elektrik motoru ama tamamen Comandante için detaylı tasarlanmış profesyonel bir aksesuar. Sabitleme sorunu yok.

Gözden çıkaracağınız bir değirmen varsa, matkap denenebilir ama değirmeni bozan da gördüm. Özellikle değirmende plastik parçalar çoksa.

Hepsini inceleme ve kullanma fırsatı bulduğum için, naçizane yorumlarım bunlar. İsteyen deneyip yorumlarını yazabilir :)

Son düzenleme:
Düşük devir ile kullanılabilir. Zarar vermez alete. 'Değirmen için' adı altında 800-1000 lira vermek mantıklı gelmiyor bana.
Elektrikli tornovidalar güçsüz gelir ama güçlüsü varsa o da olur.

Esjçki sözen günleri geldş aklıma.
TM da TK için 2 aşamalı öğütüm yaptım bir kere.
ilk öğütüm french/kalın öğütüm.
2. öğütüm şarjlı vidalama matkabıyla tk öğütümü. Devir yüksek değil. Öğütüm güzel ama direk çekirdek öğütümü zor olur gibi.

Geri